Soutěž „Kapitán Lipánek vyplouvá do rodin“ se blíží ke konci – komerční prezentace

Od 17. 4. 2010 máte možnost na internetových stránkách www.lipanek.cz (sekce Fotogalerie z akcí) hlasovat o nejpovedenější návštěvu Kapitána Lipánka v rodinách. Od konce dubna do června navštívil Kapitán Lipánek rodiny a skupiny dětí přihlášené do speciální soutěže. Ale pozor – hlasování se chýlí ke konci! 20. 7. 2010 je tak posledním dnem, kdy můžete zamíchat pořadím a rozhodnout o vítězi soutěže!

Kapitán Lipánek navštívil mnoho míst po celé České republice, kde rozdával radost svými dárky, zábavným odpolednem a stylovými námořnickými oblečky pro malé účastníky Lipánkovské plavby. Setkat se s ním mohly děti v Praze, v Tanvaldu, na Šumavě, v Lysé nad Labem, v Kladrubech, v Jičíně, ale také v Merklíně, ve Vrchlabí a v Rakovníku. Podívejte se na internetové stránky Kapitána Lipánka a hlasujte! Fotogalerie jsou vskutku pestré a vy se tak můžete sami přesvědčit, že příjezd Kapitána Lipánka rozzářil oči mnoha dětem.

Ve Fitness clubu Hanky Kynychové v Praze přivítali Kapitána Lipánka v rámci školičky aerobiku. Pro nic netušící děti to bylo příjemné překvapení a bez váhání se Kapitánovi Lipánkovi vrhly do náruče. Ten jim za odměnu připravil zábavné odpoledne plné malování, her, ale také příprav pochoutek z Lipánka. Odpoledne s Kapitánek Lipánkem v dětech nechalo spoustu zážitků, o kterých si ještě dlouho povídaly. Děti na závěr dostaly přímo z rukou Kapitána Lipánka speciální dárky, aby na zábavné odpoledne jen tak nezapomněly.

Podpořte svým hlasem malé sportovní nadšence právě vy!

V podobném duchu se návštěva Kapitána Lipánka nesla také v Tanvaldu. Tam děti ale o příjezdu Kapitána Lipánka věděly a nemohly se ho dočkat. Protože v době návštěvy jeden z malých účastníků slavil své narozeniny, tak i Kapitán Lipánek se na tuto oslavu dobře připravil. Přijel s dobrou náladou a mnoha nápady na dětské odpoledne. Kapitán Lipánek rozdal dětem opět námořnické oblečky, hrál si s nimi a vytvářel dobrůtky z Lipánka. Odpoledne rychle uteklo a děti se s Kapitánem Lipánkem jen těžko loučily.

Náplastí na těžké loučení jim můžete být i váš hlas!

I na Šumavě byl příjezd Kapitána Lipánka netrpělivě očekáván. Počasí ovšem nepřálo venkovním aktivitám, ale to na radosti dětí nic neměnilo. Celé odpoledne sice probíhalo uvnitř rodinného domu, ale i tady si mohly děti připravit mlsnoty z Lipánka, ovoce a oplatek. I hry se uzpůsobily nepříznivému počasí a za pomocí přihlížejících rodičů připravené aktivity zvládli i ti nejmenší účastníci. Největší zábavou na Šumavě pak bylo malování velkého obrazu Kapitána Lipánka – samozřejmě i s lodí. Děti se skvěle bavily a dárečky od Kapitána Lipánka jim toto báječné odpoledne budou stále připomínat.

Pokud chcete i vy děti obdarovat, věnujte jim svůj hlas!

Do Lysé nad Labem zavítal jak Kapitán Lipánek, tak i sluníčko, které zpříjemnilo celé odpoledne. Hry, „vaření“ s Lipánkem a námořnické oblečky pouze podtrhávaly skvělou náladu, která v Lysé panovala. Jelikož byl celý den jako vymalovaný, malování nemohlo chybět. Stejně jako balónky, narozeninový dort a dárky, kterými se Kapitán Lipánek s dětmi rozloučil.

Líbí se vám fotografie z Lysé nad Labem? Neváhejte a hlasujte právě pro ně!

Do Kladrub se Kapitán Lipánek těšil nejen na zábavné odpoledne, které měl pro děti přichystané, ale hlavně na oslavu Dne dětí. 1. 6. 2010 se tak prostory mateřské školky změnily v jednu velkou lodní palubu. Ani v Kladrubech nebylo deštivé počasí překážkou a děti byly nadšené z her, malování a přípravy dortu, na který byly děti hrdé. Dort na oslavu Dne dětí byl tak lahodnou tečkou za návštěvou Kapitána Lipánka.

Umožněte prožít dětem z Kladrub druhý Den dětí a umožněte jim vyhrát!

Ani v Jičíně to nebylo jinak – děti se náramně bavily a přítomnost Kapitána Lipánka jim vykouzlila nejeden úsměv na tváři. Stylová trička se dětem tak líbila, že i dnes je nosí s velkou oblibou. Kapitán Lipánek v Jičíně zažil další krásné odpoledne a děti ho nechtěly pustit odplout pryč. Od té doby, co se děti naživo seznámily s Kapitánem, už v Jičíně nekupují nic jiného než Lipánka. Odměňte je za přízeň Lipánka a darujte jim svůj hlas!

Sice Merklín nezačíná písmenem „P“, ale odpoledne s Kapitánem Lipánkem se neslo v duchu tohoto písmenka. Počasí, prima parta, prima Parťák (Kapitán Lipánek), parádní pobavení – prostě perfektní den. Bavili se jak rodiče, tak samozřejmě i děti, které si malovaly, připravovaly pochoutky z Lipánka a námořnické oblečky jsou pro ně dodnes tím nejhezčím dárkem, který od Kapitána Lipánka dostaly.

Hlasujte pro Merklín a umožněte jim rozšířit řadu slov začínající na písmenko „P“ – první!

Začátkem června pak Kapitán Lipánek doplul i do Vrchlabí, kde jim počasí víc než přálo. Děti s nadšením soutěžily, hrály hry, mlsaly Lipánka a byly pyšné na své výrobky a výtvory. Se zábavným odpolednem a hlavně s Kapitánem Lipánkem se nikdo nechtěl loučit. Menší kompenzací dětem byly dárky, které jim Kapitán Lipánek přivezl. Báječné odpoledne „parta z Vrchlabí“ zakončila opékáním buřtíků a povídáním si o zážitcích z celého dne.

Jejich zážitky z červnového dne ještě víc zpříjemní váš hlas!

V Rakovníku se počasí vydařilo a nebránilo venkovním aktivitám a zábavným hrám. Jelikož celá akce byla pro děti přísně utajená, příjezd Kapitána Lipánka byl velkým překvapením a dětem se z rázu rozzářila očka, jakmile ho spatřila. I do Rakovníku s sebou Kapitán Lipánek dovezl námořnické oblečky pro své malé příznivce, spoustu Lipánků, se kterými si děti mohly vyrobit vlastní svačinky. Na Lipně nezapomněl ani dobrou náladu, kterou Kapitán Lipánek přenesl na všechny účastníky rakovnického odpoledne. Překvapte je i vy svým hlasem!

O co se soutěží?

Hlavní výhrou s Kapitánem Lipánkem je týdenní pobyt na přehradě Lipno pro celou zúčastněnou skupinu (tzn. pro všechny děti i jejich zástupce rodičů, kteří se účastnili dětského odpoledne). I na Lipně je navštíví Kapitán Lipánek a opět si spolu budou hrát, soutěžit a pořádat výlety po okolí.

Výsledek soutěže záleží pouze na vás, na návštěvnících internetových stránek www.lipanek.cz! Vaše hlasy budou mít podobu hvězdiček – nejvíce jich můžete udělit 5 a to maximálně 10 x z jedné IP adresy. Vítězem bude ta rodina nebo skupina dětí, která za své fotografie získá vámi přidělených hvězdiček nejvíce.

Soutěž se velmi rychle blíží ke konci, tak neváhejte a hlasujte ještě dnes! Ať už jste z okolí Prahy, ze Šumavy nebo z úplně jiného kouta České republiky, vy jste ti, na kterých vše záleží!

Pokud chcete pro své děti také získat dárečky ze speciální edice Kapitána Lipánka, stačí se zaregistrovat stránkách www.lipanek.cz a sbírat víčka z jednotlivých výrobků.

Tento článek je komerční prezentací.

30.6.2010 5:44 | autor: Redakce Babywebu

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist