Těhulka LIVE! Petra 19 dní po porodu: Zamilovaný tatínek

Naše malá slečna je vzorné miminko a získává si srdce všech okolo, včetně paní doktorky. Tatínek je do své holčičky doslova zamilovaný a ani já se jí nemohu nabažit!

Tatínkovy perly

Náš tatínek je neuvěřitelný! Je z malé tak nadšený, že mám občas pocit, že ji samou láskou umačká! Je to jeho princeznička a je na ni patřičně hrdý. V noci pomáhá při kojení, přes den dává malou odříhnout, hraje si s ní a vymýšlí blbosti. Včera zase zaperlil. Mazlil se s malou a pak jí povídá, že až bude velká, koupí jí kabriolet, aby mohla balit kluky a nemusela chodit pěšky. A na moji otázku co já a Dominik odpověděl, že Domča bude jezdit do školy na koloběžce a já budu jezdit na kole, abych se udržovala ve formě a byla pořád hezká.

Jsem stará škola

Johanka krásně přibírá. Po dnešní návštěvě u paní doktorky máme 3250g a jsme naprosto v pořádku. Paní doktorka se sestřičkou se vždycky rozplývají nad jejími háčkovanými čepičkami a také si ji podle nich pamatují jménem. Už mezi dveřmi hlásí, že přišla ta malá parádnice Johanka. Paní doktorka byla překvapená, když jsem jí řekla, že je nevyráběla žádná babička nebo tetička, ale já. Prý už dneska maminky nic takového neumějí. Tak to mě potěšilo.

Noční kojení? Jen jednou

Jinak je naše beruška pořád stejně hodná. V noci se budí na jídlo jenom jednou, naposledy se napapá kolem desáté hodiny, pak vstane ve čtyři a další kojení je až kolem půl osmé, osmé. Prostě paráda. I přes den krásně spinká nebo kouká kolem sebe a zabrečí, jen když má hlad. Je vůbec možné mít takhle hodné miminko? I teď spinká jako andílek a my se na ni chodíme dívat jako na obrázek. Nebo spíš jako na televizi.

Vaše Petra

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist