S kočárkem Prahou

Chcete strávit příjemné odpoledne s našimi autory, odpoledne plné her a zábavy pro vaše nejmenší a ještě vyhrát zajímavé ceny? A zároveň se zúčastnit pokusu o vytvoření českého rekordu o největší počet kočárků na jednom místě a vyjádřit tak svůj názor na postavení maminek v hlavním městě?

Pak jste vítáni 22. září tohoto roku mezi 14. a 18. hodinou v Praze ve Žlutých lázních, kde proběhne maminkovské odpoledne.

Akci pořádá:

Náš Babyweb.cz spolu se sdružením maminek.

Co je cílem:

Kromě příjemně stráveného času a možnosti promluvit si s našimi odborníky na témata, která vás zajímají (výchova a výživa dětí, zdraví, vývoj řeči, kojení, příprava na školku,..) se můžete zúčastnit rodinného happeningu „S kočárkem Prahou“, který má upozornit na problémy, které trápí mladé rodiny, zejména maminky s malými dětmi v anonymním prostředí Prahy.

Vrcholem zábavného i poučného odpoledne bude výzva maminek Pražanům, aby se nechovali lhostejně k těhotným v dopravním prostředku, aby v dopravních prostředcích pomáhali maminkám s kočárky, či aby obchodní centra zřídila parkovací místa pro mladé rodiny vozící děti v autosedačkách.

Výzva proběhne formou pokusu o vytvoření českého rekordu v počtu kočárků na jednom místě. Hromadná fotografie maminek s kočárky by měla být v médiích tím nesilnějším apelem na veřejnost. Přidejte se!

Kromě pokusu o vytvoření „kočárkového rekordu“, můžete vypustit balónek se vzkazy Pražanům, vyhrát v bohaté tombole každou hodinu či sledovat představení dětí ze zájmových kroužků.

Rodiče

Rodiče zde budou moci shlédnout i dětskou módní přehlídku, vyzkoušet si, zda používají správně autosedačku či osobně pohovořit s odborníky. To vše také díky partnerům celé akce.

Děti

Děti si budou moci vyzkoušet různé hračky a ochutnat nové dětské produkty. Součástí programu budou nejen ukázky a ochutnávky nových výrobků pro děti i rodiče, ale představí se zde i nové modely kočárků, autosedaček a specializovaných maminkovských „vymožeností“.

Pokud vám, vašim známým, kamarádům, sousedům či rodičům vadí nebo vás zajímají stejné věci, přijďte nás podpořit. Akce se koná za každého počasí.

Mediálním partnerem je pražské Rádio City.

Vstup zdarma.

Hlavní partner:

Hamé – Kojenecké výživy Hamánek jsou připravovány s péčí a láskou tak, aby poskytovaly malým miminkům nutričně vyváženou stravu a přispívaly tak k jejich plnohodnotnému vývoji.

Hamánek od Hamé, českého výrobce kojeneckých výživ, je nejen plný chuti a vůně čerstvého ovoce a zeleniny, ale díky šetrné sterilaci si uchová množství důležitých látek jako jsou vitamíny a minerály. K výrobě kojeneckých výžv Hamánek nejsou používána umělá barviva, aromata, konzervační látky ani dochucovadla. Hamánek to jsou zeleninové, masozeleninové a ovocné kojenecké výživy, ale také nápoje, ze kterých si vybere každý malý jedlík.

Partneři projektu:

Preventan Junior – Podporuje obranyschopnost u dětí. Pomáhá zmírnit průběh a zkrátit dobu obtíží. Příjemná ovocná chuť – dětem chutná! Na akci se pobavíte s medvědy Preventan, od kterých můžete dostat originální dárek.

FolGravid – Je doporučen pro období plánovaného mateřství, těhotenství a kojení. Obsahuje látky, kterých je v běžné stravě nedostatek-maximum DHA (kyselina dokosahexaenová) a optimální množství kyseliny listové.Tyto látky mohou pro dítě znamenat optimální zrání mozku a příznivý vliv na jeho vjemové funkce, duševní schopnosti a zrak.

EkoŽena.cz – EkoŽena Vám přináší produkty, se kterými jsme byli sami spokojeni a o kterých jsme přesvědčeni, že by mohly oslovit i Vás. Kromě bio kosmetiky na bázi syrovátky a bio kosmetiky pro děti u nás najdete i mýdlové ořechy k šetrnému praní a čištění, mořské houby k jemné očistě těla, bambusové

žínky a osušky, orgonity, sady s pískem pro vyrobení otisku ručičky či nožičky, a výběr keramických nožů.

SpoKojenec.cz – móda pro spokojené kojení. Jsme česká firma specializující se na výrobu a prodej módy pro kojící maminky a jejich nejbližší. Naše oděvy značky SpoKojenec.cz jsou vyrobeny v České republice a splňují nejvyšší nároky na kvalitu materiálu i zpracování.

Laktobacílky – Swiss Natural Sources – přírodní doplňky stravy pro zdraví celé rodiny od kojenců po seniory. Na místě omalovánky pro děti, tombola s cenami pro děti i maminky, vzorky k ochutnání a nákup vybraných produktů za zvýhodněné ceny.

LaMarque iCandy – Anglická značka iCandy nabízí své kočárky v nepřekonatelné kvalitě a s nadčasovým designem. Stala se hitem především díky svému unikátnímu systému, který nabízí zcela mobilní řešení především pro rodiče dvojčátek a dětí narozených brzy po sobě. Na jednu konstrukci kočárku můžete připevnit až 20 kombinací korbiček, autosedaček a sportovních sedátek dle aktuální potřeby rodiny. Tak například na konstrukci, na které jste vozili jedno děťátko, můžete připevnit sportovní sedátko a hlubokou korbičku nebo autosedačku pro novorozence. Dále na tuto konstrukci můžete rovněž dát libovolnou kombinaci sedátek pro dvojčátka a neomezovat se kdekoliv ve volném pohybu, na který jste byli zvyklí.

Česká pojišťovna – SLUNÍČKO Plus je dětské investiční pojištění s širokou pojistnou ochranou dítěte. Ochraňuje dítě i tím, že ho zabezpečí pro případ, že by se stalo něco jeho rodičům, prarodičům či příbuzným, neboť na jednu smlouvu je možné pojistit až 2 dospělé. Ze života nelze vyloučit ani ty nejtragičtější situace, a pokud k nim v rodině dojde, dostane dítě buď jednorázový obnos anebo je mu do jeho dospělosti vyplácena pravidelná renta. V takovém případě přebírá pojišťovna na sebe i placení pojistného. Ztrátu rodičů žádné peníze dítěti nenahradí, ale mohou mu pomoci důstojně vyrůst, získat kvalitní vzdělání, provozovat koníčky. SLUNÍČKO Plus nabízí řadu produktových novinek v podobě pojištění závažných onemocnění dítěte až s 21 diagnózami, pojištění trvalé invalidity dítěte a pojištění pobytu ve zdravotnickém zařízení pro úraz i nemoc. Navíc pojišťuje dítě proti všem rizikům bez zjišťování jeho zdravotního stavu.

Melvita – MELVITA je francouzská průkopnická značka v oblasti biokosmetiky. Postupně se stala jedničkou v biokosmetice ve Francii. Jsme přesvědčeni, že závazek k výrobkům v bio kvalitě je jedním z klíčů k budoucnosti naší planety. Věříme, že v našich výrobcích objevíte i Vy jejich účinnost a potěšení z jejich užívání.

Lego – LEGO, dánská světoznámá stavebnice, která baví a podporuje vývoj dětí téměř osmdesát let. Ne náhodou se stala hračkou století.

Spar – Společnost SPAR Česká obchodní společnost s.r.o. provozuje v současné době na území České republiky 32 hypermarketů INTERSPAR a 4 supermarkety SPAR, kteří každý den nabízí svým zákazníkům široký sortiment čerstvých a kvalitních produktů. Zákazníci v Praze se mohou těšit na nový hypermarket v Praze, který bude otevřen 11.11. v obchodním centru Harfa na Praze 9.

NUK – Partner kojícího koutku. Tradiční výrobce kojeneckých potřeb, který již od roku 1956 uspokojuje ty nejnáročnější potřeby maminek a dětí na celém světě. Kvalitní, atestované výrobky jsou výsledkem letitého sbírání zkušeností, medicínských poznatků a uplatňování nejmodernějších technologií. Značka NUK je jedničkou na trhu nejen doma v Německu, ale také v USA, Francii, Japonsku, České republice a dalších 20 zemích světa.

Nestlé

Payot – je společnost, která vám zajistí profesionální kosmetické ošetření pleti a celého těla přímo u vás doma. Naše kosmetičky pracují přípravky laboratoří PAYOT a jsou schopny poskytnout další doplňkové služby jako depilaci, líčení apod.

Fotopromě.cz – Špičkově vybavený fotoateliér zaměřený na focení miminek, dětí, portrétů, rodin, párů i těhulek. Klasická portrétní fotografie, umělecký akt, glamour i beauty foto. Profesionální fotograf a tým specialistů – záruka krásné umělecké fotografie.

Wüstenrot – Wüstenrot je finanční skupinou, kterou tvoří čtyři silné společnosti, nabízející nejen rodičům, ale i jejich dětem širokou škálu finančních a pojistných produktů. Wüstenrot nabízí kromě stavebního spoření a hypotečních úvěrů, také životní a neživotní pojištění. Pro děti a mládež do 18 let je jednou z nejvýnosnějších forem finančního zabezpečení stavební spoření WÜSTENROT Kamarád+. K jeho přednostem patří především uzavření smlouvy bez poplatku a nejvyšší úročení úspor ve výši 2,2 % ročně. U tohoto spoření je také nejnižší poplatek za vedení účtu a elektronické výpisy jsou zcela zdarma. WÜSTENROT Kamarád+ byl oceněn v letošní soutěži Zlatá koruna o nejlepší finanční produkt, a to v kategorii stavební spoření Stříbrnou korunou a v Novince roku Bronzovou korunou.

Hami – Hami přináší Vašim nejmenším zdravou a vyváženou stravu přesně odpovídající jejich specifickým potřebám! S Hami výrobky dopřáváte svému děťátku kvalitní jídelníček na celý den! S Hami prospívám, proto se usmívám!

Dopravní podnik hlavního města Prahy – Dopravní podnik patří mezi nejvýznamnější provozovatele městské hromadné dopravy na území České republiky. Každodenně přepraví v Praze a přilehlém regionu cestující téměř dvěma tisíci vozidel metra, tramvají a autobusů. Dopravní podnik věnuje trvalou pozornost zlepšování podmínek jak pro cestování občanů s omezenou pohyblivostí, tak pro dopravu s kočárkem v rámci finančních možností, které jsou závislé na dotacích od hlavního města Prahy a v oblasti bezbariérových přístupů dochází ke stálému zkvalitňování. Pražské metro má v současnosti celkem 57 stanic, z nichž bezbariérově přístupných je 35. Na lince A je bezbariérový přístup v 5 stanicích, na lince B ve 13 stanicích a na lince C ve 17 stanicích. Informace o cestování po Praze s kočárky, o bezpečném cestování na pohyblivých schodech i další užitečné informace jsou na webových stránkách Dopravního podniku.

Green Swan – Kompletní a vyvážená kombinace vitaminů, minerálů obohacená o Prefolin® a DHA. Tablety s optimální kombinací 23 vitaminů a minerálů obsahující tzv. Prefolin® – speciální 4-složkový komplex s obsahem kyseliny listové v přirozené formě (800 µg kyseliny listové,120 mg vitaminu C, 23,5 mg vitaminu E, 200 µg jodu), který je obzvláště důležitý v období před otěhotněním. Bez barviv, bez konzervačních látek a bez cukru – vhodné i pro diabetičky. GS DHA kapsle s doporučovanou denní dávkou 220 mg čisté DHA, které jsou díky speciální technologii DHA MMV Technology® bez nepříjemného zápachu a pachuti typických pro rybí tuk. Jsou příjemné pro senzitivní těhotenské vnímání a představují komfort, který maminky jistě ocení.

Přerost a Švorc AUTO – Společnost Přerost a Švorc AUTO vlastní certifikát ISO 9001 pro následující činnosti: autorizovaný prodej vozů Škoda, záruční a pozáruční servis vozů Škoda a Volkswagen. Celý tým je připraven postarat se o vás i váš vůz a vytvořit vám příjemné prostředí.

Solný chrám – Solná jeskyně Letňany byla jako jediná v ČR testována a obdržela potvrzení o čistotě vzduchu od Státního zdravotního ústavu. V kombinaci s Izraelskou kosmetikou z Mrtvého moře je úspěšně využívána jako doplňková léčba atopického ekzému u miminek již od 2 měsíců věku. Významně pomáhá při léčbě rýmy, kašle a sinusitidy.

BIG FISH & CO

Špuntík – Přední český prodejce kočárků, autosedaček a kojenecké výbavy. Autorizovaný dovozce kočárků Teutonia 1000 m prodejna Opatovská 12, Praha 4 (Metro C, možnost parkování přímo u prodejny, bezpbariérový přístup)

CK Julklík – „my hlídáme, vy se bavíte“ – CK Juklík specialista na dovolené pro rodiny s dětmi. Část dne tvoříme program pro děti a v této době nabízíme rekreační sport, regeneraci. pro dospělé a část dne nabízíme program pro celé rodiny.

Juklík – „Učíme děti milovat vodu“ Baby Club Juklík specialisované pracoviště na „plavání“ kojenců, batolat a dětí do mladšího školního věku. Centrum je vedené předními českými specialisty v oboru. Nabízí nejen kvalitně vedené lekce, ale i nadstandardní zázemí pro rodiny s malými dětmi.

Partneři tomboly:

Whirlpool – Whirlpool je přední prodejce na trhu bílé techniky, domácích spotřebičů a vybavení domácnosti. Whirlpool vám přináší inteligentní spotřebiče v oblasti bílé techniky – chladničky, mrazničky, pračky, sušičky, myčky na nádobí, varné desky, trouby, odsavače, mikrovlnné a muiltifunkční trouby a další. Whirlpool vytváří inovativní technologie jako je 6.smysl, vaření v páře nebo technologii Green Kitchen.

Contours fitness – Contours fitness pro ženy ve 30 minutách. Pro všechny účastnice TÝDEN ZDARMA S VLASTNÍ INSTRUKTORKOU. Pomáháme ženám ve více jak 30 zemích světa s hubnutím.

BioWorld.cz – BioWorld CZ výhradní dovozce bio oblečení Lotties a dámské bio hygieny ORGANYC

AZUB Bike – Uherskobrodská společnost AZUB Bike již 10 let přináší na český a slovenský trh produkty alternativní cyklistiky. Sortiment společnosti zahrnuje nejen široký výběr vlastních lehokol a lehotříkolek, ale i cyklistické vybavení pro děti, jako jsou vozíky za kola, tažné tyče, přípojná kola a dětská odrážedla. AZUB Bike je také oficiálním distributorem skládacích kol Dahon v České republice a dětských vozíků za kolo značky Burley. Dále dodává na český trh kožená sedla a doplňky značky Brooks a celé portfolio voděodolných brašen německé značky Ortlieb.

Mateřská škola Bambino -Bambíno jsme připravovali, otevírali a teď o něj pečujeme tak, abychom se v něm cítili my, Vy a hlavně „naše“ děti jako v bavlnce. Věříme, že se nám

podařilo vytvořit velkorysé, milé a inspirativní prostředí, kde naše zdravotní sestřičky, pedagogové, rodilí mluvčí pracují rádi a mohou věnovat svým malým klientům maximální péči každý den. Vážíme si akreditace Bambína u Ministerstva školství i proto, že nám umožňuje držet ceny pro Vás co nejníže, a to bez kompromisů v rámci naší péče. Těšíme se, že u nás uvítáme výherce jednoho z našich kroužků, které jsme do tomboly poskytli :-).

Zepter – Zdravý a dlouhý život pro celou rodinu.

Emitex – Výrobky do tomboly: piknik deka, UNI vak na kočárek, návlek na botičky, návlek na kola kočárku, rukávník, deky, Vložka do kočárku Moby, zavinovací pytel Cocoon, zavinovačka do autosedačky, zimní pytel Combi, chránič matrace, povlečení do postýlky, zavinovačka zipová

Babypoint – Od roku 1995 každoročně připravujeme nové kolekce kočárků, autosedaček, židliček, postýlek a dalšího dětského zboží. Aktuální sortiment značek Babypoint, X-lander a BeSafe. Kvalitní hračky pro kojence anglické značky Toys Lander. V tombole můžete vyhrát zábavnou barevnou pyramidu, plyšovou kravičku Nini, pyramidu z jemných kroužků se zvířátky z džungle nebo první puzzle pro malého tropického badatele.

Pohodlně krásná – POHODLNĚ KRÁSNÁ je společnost, která vám zajistí profesionální kosmetické ošetření pleti a celého těla přímo u vás doma. Naše kosmetičky pracují přípravky laboratoří PAYOT a jsou schopny poskytnout další doplňkové služby jako depilaci, líčení apod.

Mothercare – Mothercare je specializovaným prodejcem produktů pro nastávající maminky, novorozence, batolata a děti až do věku 8 let. Nabízí širokou škálu mateřského a dětského oblečení, nábytku a bytových doplňků, ložního prádla, produktů pro krmení a koupání, cestovního vybavení a hraček, prostřednictvím maloobchodního působení. Skupina Mothercare se skládá ze dvou maloobchodních značek s mezinárodním působením, Mothercare a Early Learning Centre.

Značky Mothercare a Early Learning Centre jsou synonymem pro děti a rodičovství. Mají pověst specialistů v oblasti kvality, bezpečnosti a inovace u poskytovaných produktů a služeb pro nastávající maminky, maminky, novorozence, batolata a malé děti. Obě značky se snaží zavázat se svým zákazníkům nabídnout vynikající zákaznický servis a příjemné nákupní prostředí prostřednictvím maloobchodních prodejen, aby rodiče mohli uspokojit potřeby a přání svých dětí.

Pampers

Mary Kay – Firma Mary Kay® je jednou z největších kosmetických společností zabývajících se přímým prodejem pleťové a dekorativní kosmetiky. Dnes je zastoupena ve více než 35 zemích světa a pracuje pro ni více než 2 000 000 nezávislých kosmetických poradkyň.

Puntanela

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist