13. týden aneb Berte to s humorem

KLUB TĚHULEK! VENDULA Týdny ubíhají a nám se pomalu ale jistě blíží čas dovolené, kdy si to užijeme společně s naším malým neustále však rostoucím „teroristou“ v nedaleké Asii. Myšlenky poslední dobou utíkají právě tímto směrem. Všemožné zařizování letů a přesunů, myšlenky na to, jak se dostaneme z Kambodži do Thajska, rezervace resortů a výběr vhodných míst na tu správnou relaxaci.

Foto z ateliéru Fotopromě.cz


Dnes se mi tedy konečně podařilo vše dozařídit a už se můžeme jen těšit na to, jak se budeme vyhřívat na bílém písku někde pod palmami, a do uší nám bude šumět moře a budeme se do sytosti cpát čerstvým ovocem a jejich úžasnými jídly. Thajsko oba dva s mým přítelem známe velice dobře, dvakrát jsme tuto nádhernou zemi navštívili a tak se není čeho obávat. A navíc letos poprvé nepoletíme jen my sami dva, je nás už o jednoho víc.

Na doporučení doktorky, která mě pro jistotu upozornila na to, že bych se po mé dovolené mohla vrátit jako žirafa, neboť prý těhotným velice rády vyskakují na různých místech na těle všelijaké hormonální fleky, jsem navštívila drogerii a koupila si rovnou dětský sprej na opalování s faktorem 30 a sprchový gel s panthenolem. Žirafa už tak jako tak se svými 185cm jsem, ale že bych musela být až tak originální a mít po sobě fleky, to opravdu ne.

Jako každá z nás občas zabrousíme na různé diskuze na dané téma, které nás právě zajímá a tak jsem se docela slušně bavila právě nad tématem slunění a možnosti svého potomka uvařit. Informace o tom, že vlastně naše břicho funguje jako mikrovlnka nebo v lepším případě papiňák?! A vůbec termín typu napolo uvařené dítě – to jako naměkko nebo nahniličko?!?! (Černý humor, dámy!) :-O)

Panebože, jaká ženská tohle je schopná napsat? Pomyslela jsem si. Nebo, že si máte bříško přikrývat? U toho jsem se musela vyloženě pousmát, jelikož představa, že na mě v noci svítí „bílá velryba“ mě vysloveně pobavila.

Jednoduše si myslím, že můžete prakticky cokoliv, ale s jistou dávkou míry. Užívejte si své dny takové, jaké jsou se vším všudy, ať už se zdržujete se sklopenou hlavou v záchodové míse a snažíte se vyhnout kontaktu vnitřních tekutin s vašimi padajícími vlasy nebo ať už lítáte na záchod takovou rychlostí, že i jezdci Formule 1 by Vás absolutně nestihli nebo jste nafouklá jak balón a horším případě neustále odbíháte někam do soukromí, jelikož tolik plynů v těle jako máte právě vy, nemá ani naše atmosféra. Je to Vaše těhotenství a jen Vy můžete rozhodnout, jak s ním naložíte. Všeho s mírou a s trochou zdravého humoru.

Vaše Vendula


Vendula právě prožila 12. týden těhotenství. Vy také? Chcete vědět co se děje v tomto týdnu?

b633476598512953486.jpg

26.2.2015 12:44  | autor: Vendula Doudová

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist