Bude to celý táta

KLUB TĚHULEK! VENDY Počasí se i u nás změnilo na urousané a upršené dny. Převařený mozek se trošku schladil a já tak nějak začínám fungovat. Těhotenství se strašně vleče, hlavně pro tak netrpělivého člověka, jako jsem já. Jsme v 19 týdnu a pořád žádný pohyb. Když jsme se stavili po týdnu na sono, malé si pěkně podřimovalo, ručku pod hlavou a nehodlalo se nám ani ukázat. Bude to lenoch a ještě k tomu stydlín. Pohlaví jsme tedy opět nezjistili a začínáme přemýšlet i nad tím, že se necháme překvapit.

Do nemocnice jsem se dostavil tento týden kvůli sobě a zaběhla jsem si na chíru. Jak jsem předpokládala, nehet musel jít pryč, aby nedělal neplechu. Jelikož jsem věděla, do čeho jdu, třepala jsem se už od rána. Od mala nesnáším injekce a v jeden den zrovna dvě přímo nad nehet, to bylo pro mě utrpení. Ale říkala jsem si, že co mě nezabije, to mě posílí a porod mě teprve čeká.

Pan doktor byl pečlivý a opatrný, nehet pěkně vystřihl a teď po týdnu už ho mám zahojený. I s ovázaným prstem jsem tento týden konečně vyrazila k vodě. Sluníčko hřálo jako blázen. Bylo zvláštní, když na mě všichni tak divně pokukovali. Stále totiž vypadám, jak kdyby mi bylo 15 a když nikdo neví, kolik mi je doopravdy, přijde mu těhotenské bříško docela divné, na tak malé holce.Výškou jsem tomu taky moc nepřidala, jelikož po genech z mamčiny strany můžu být ráda, že mám vůbec metr padesát. Prej co je malé, to je milé, no každopádně to není žádná sláva.

V pátek mě čeká focení těhotenského bříška. Jak jsem si celou dobu myslela, že nechápu, co jako chtějí fotit, během 18 týdne mi pěkně vykouklo. Takže si můžu začít připravovat šatník a nacvičovat pózy, protože už budu na fotkách opravdu vypadat jako těhotná. Honza se začal k malému tulit a dokonce si s ním vykládá, vypadá to komicky, ale zároveň božsky.

Teď už jdu ale hledat inspiraci, abych byla na focení připravená.


 Vendy je v 19. týdnu těhotenství. Chcete vědět, co se děje s jejím tělem?

b633476599443079971.jpg

20.8.2015 9:50  | autor: Vendula Ambruzová

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist