Granule sem, granule tam

MIA JE TĚHOTNÁ Ten týden utekl nějak moc rychle – ani nemám pocit že by se dělo něco vyloženě extra, nebo bych na sobě vnímala výraznější změny.

Malá se ozývá častěji, cítím ji už i přes den. Předtím to bylo hlavně večer, kdy jsem byla víc v klidu. Na to, jaký mám pupek, je umístěná hodně dole v podbřišku. Teda soudím dle toho, když ji poslouchám s Angelsounds (psala jsem o tomhle stroječku minulý týden). Srdíčko se ozývá nejsilněji na pravé straně břicha, dá se rozpoznat velmi dobře od toho mého tím, že buší hodně rychle.

Mně bušilo srdíčko taky hodně rychle, včera, ale trošku z jiného důvodu.

Včera jsem se byla venku trošku provětrat, a po příchodu domů mě čekalo v koupelně překvápko. Jedna z našich dvou kočičích madam totiž shodila z pračky krabici s granulemi. Kdo máte doma nějakého zvířecího miláčka, zajisté víte, co udělá kombinace vody a tohoto zvířecího krmiva. Granule nabobtnají. A hodně.

Koupelna teda smrděla jak týden nemyté nohy a ve vaně byl bezva granulový kyt pro celou armádu koček. Bylo to moc bezva to uklízet… Ty dvě se pochopitelně tvářily jakože nic.

Předchozích pár dnů na chalupě bylo fajn, počasí teda nebylo úplně na rýpání v hlíně, ale přece jen jsme trošku porýpali. Zajeli jsme nakoupit dva stromky, meruňky, tak je David zasadil. Ještě by mohl postavit dům. 😀

Ty naše malé záhonky, o které se tam snažíme, už začínají vypadat k světu, snad bude i nějaká malá sklizeň, pokud nám všechno nesežerou slimáci.

No a u těch meruněk jsme se zasnili a viděli, jak kolem nich pobíhá naše malá princezna. To bychom si moc přáli.

Dnešní večer se budeme věnovat sobě, takových je docela málo. Nezdá se to, ale občas si najít pár hodin jen sami na sebe je docela luxus. Pak aby člověk lovil v paměti ty hezký chvilky.

Jdu teda nakoupit, chci uvařit něco dobrýho. Mám strašnou chuť na čočku na kyselo, ale to není zrovna vhodné jídlo před plánovanou romantikou, že. ;-D

Všem vám přeju hezký dny, bez nějakých chmurů a trápení 🙂

Mia


Mia je v 20. týdnu těhotenství. chcete vědět, co se děje s jejím tělem?

b633476599074029281.jpg

6.5.2015 4:40  | autor: Mia
Více o tématu: jídlonohy

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist