Hokej a Vídeň :)

LUCINČINO TĚHOTENSTVÍ Víkend je opět za námi a my jsme tu s nejnovějšími zprávami ze světa. Tentokrát z Vídně. Tento týden se nesl ve znamení hokeje. Asi tak jako každý člověk v Praze i celé ČR jsme fandili našemu českému týmu a ačkoliv to s medailí nevyšlo, bylo na co se dívat!

V pátek jsme s celou rodinou jeli za manželem do Vídně. Vzhledem k tomu, že je tam spoustu památek a míst, které stojí za to vidět, neváhali jsme ani minutu. Slunečné počasí bylo objednané přímo na zakázku! V pátek jsme si sedli v novém bytečku, popíjeli a povídali si.

V sobotu ráno jsme vyrazili do víru velkoměsta – na hlavní nákupní třídu, prohlédnout si nejvýznamnější kostely, sídla hlav států a zámky. Manžel nás také vzal do jedné suprové cukrárny na hlavní třídě, kde jsme si pochutnali na výborných dortících, zmrzlinových pohárech a kafíčku. Prostě lahoda, co Vám mám povídat… Večer jsme poblahopřáli manželovi a taťkovi k jejich narozeninám, připili si a pak spokojeně unaveni si šli lehnout.

Neděli jsme měli vyhrazenou na zámek Schönnbrun. Musím říci, že jsem nečekala, že je tak krásný a rozlehlý. Absolvovali jsme prohlídku velkého okruhu, Oranžerie, dále přilehlé Princovy zahrady, Bludiště a Gloriet s výhledem na celou Vídeň. Aspoň vím, kam budeme s malým chodit na projížďky. : -) Večer jsme se vrátili zpět domů.

Peti, moc Ti děkujeme za celý víkendový program! Za všechny musím říci, že jsme si to skvěle užili.


Lucinka právě prožívá 23. týden těhotenství. Jak roste její miminko v bříšku a co se děje s ní?

b633476599074029281.jpg

19.5.2015 1:50  | autor: Lucie Jelínková Hniličková
Více o tématu: miminkomiminko v bříšku

Další blogy

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist