Hubnutí po porodu s Bárou (2): Malé hříchy

První týden hubnutí s Naturhousem Budějovická mám za sebou. A musím říct, že s úspěchem. Moje první kontrola dopadla pro mě skvěle. Váha 79,1 kg šla na 77,6 kg. Zhubla jsem 1,5 kg, zatím jen vody.

Paní dietoložka Adina Alfery je opravdu fajn. Pochválila mě, že úbytek je přesně, jak má být, ze začátku jde prý voda. Je to taky hodně individuální. Po převážení a přeměření jsem se mohla radovat i ze zmenšených obvodů. Ani jsem takový výsledek po týdnu nečekala. Pokud by to takto šlo dále, tak můj cíl není tak daleko. Další týden mě čekají dva dny odlehčené ananasové diety a můžu přidat luštěninou přílohu. Po první kontrole si odnáším granulovanou vlákninu Fibroki s minerály, pár tyčinek glukomananem, Drenanat, což jsou takové malé vodičky, které piju vždy 30 min. před obědem a večeří.

Nemůžu vám psát, že vše dodržuji úplně na 100 %. Moje různé aktivy, přejíždění a starosti s dětmi mi dávají pěkně zabrat. Není pro mě vůbec snadné dodržovat denní režim. Naštěstí když nemám čas, tak mám z Naturhousu k dispozici různé doplňky. Výborná je kuřecí krémová polévka se žampiony Slimbel, puding s jahodovou příchutí Slimbel a mé velmi oblíbené tyčinky Slimbel s glukomananem, které využívám, když jsem na cestách. Co mě absolutně vyhovuje, jsou sušenky s vlákninou Fibroki a suchary. Ty mám občas místo snídaně. Znáte to, když odvážím Sabinku a Bárnýho do školky, tak jsem ráda, že dýchám, a ještě si připravovat snídani. Máte to taky? Ať vstanete o 1 nebo 3 hodiny dříve, vždycky přijede pozdě…

Nejvíce mě rozhodil víkend. V pátek jsme si s Tatranem vyrazili do restaurace a v sobotu jsem vstala až na oběd. Hřešila jsem vínečkem, ale zbytku jsem odolala. Musela jsem vynechat svačinu, takže mám první minus. Taky mi vyšlo, že jsem si jogurt s vlákninou musela dát až tam, což znamenalo vysvětlovat okolí, co to jíš atd. Malá příhoda z víkendu a nemyslete si, že je Tatran uzurpátor, on to myslel dobře a ze srandy.

Musím přiznat, že jsem všemu odolala jen díky Tatranovi. Protože když jsme se vrátili sobotu domů nad ránem, tak jsem zamířila k lednici a chtěla jsem se ládovat. Ale on mi to zakázal a řekl mi, že jsem tlustá a nemám vůli, a vše mi sebral. Já na to: „Vždyť jsi říkal, že jsem tvoje laňka.“ „Jo, to jsi, ale tlustá laňka.“ Naše slovní „bitka u ledničky skončila záchvatem smíchu a já jsem sklopila krovky a mazala do postele skoro bez hříchu. Druhý den jsem samozřejmě byla moc ráda, že jsem tu ledničku nepokřtila. Ale tu tlustou laňku musel vysvětlovat, jenže si to vůbec prý nepamatoval…

Po tom prvním týdnu už na sobě cítím změny. Nejsem tak unavená, kalhoty nemám tak zaryté, i když 1,5 kg na mně není vůbec znát, tak já ho cítím.

Příště konečně něco z mého jídelníčku. Držte palce na druhé převážení. Pokud by se chtěl někdo přidat, jen to uvítám, můžeme si dát „závody“. Dobrá motivace musí být.

Mějte se krásně.
Vaše zatím ještě boubelka Bára

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:05  | autor: Hubnutí po porodu
Více o tématu: Hubnutí po porodupo porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist