Hubnutí po porodu s Bárou (5): Neodolatelný tataráček

Celý týden mi běželo hlavou, jak to zvládnu o víkendu na té chalupě. Dopředu jsem věděla, že tam se opravdu nedá všemu odolat.

Taky, že jsem neodolala. I když jsem se držela, co se dalo… vynechala jsem vynikající svíčkovou, kulajdu, karbanátky, domácí párečky, pomazánky, obložené chlebíčky, při kterých mi tekly sliny jako bernardýnovi…, tak tataráčku s topinkami jsem neodolala. Proběhla i nějaká ta sklenička coly a víno. Říkala jsem si, že při procházkách sněhem, kde jsem za sebou táhla ty moje dva malé sviště, se to vyrovná a nebude to snad tak hrozné. Ale na kontrolu jsem se vůbec netěšila…

Utěšující pro mě bylo i to, že jsem si s dětmi užila krásný slunečný čertovský víkend na čerstvém vzduchu a trochu toho hřešení snad doženu. Hlavně celý víkend sama s dětmi, to zaslouží nějakou tu odměnu ne? V neděli při návratu domů, už jsem se vrátila k mému stravovacímu režimu. Musím přiznat, že se mi moc nechtělo. Říkala jsem si, že teď před Vánocemi to poruším a pak se zase vrátím… Jenže při pohledu na to, jak už mi jsou lépe kalhoty a vůbec se cítím plná energie, jsem okamžitě tuto myšlenku zahnala.

Moje tabulka hubnutí:

V úterý na kontrole se mi vůbec nechtělo na váhu. Různě jsem se vymlouvala, že to odložíme, že to teď nemá cenu. V hlavě mi běžel můj stravovací víkendový „mejdan“ s topinkami a colou. Ach jo, tak šup na váhu. Nééééé, já jsem určitě přibrala. Nepřibrala, mám další 0,4 kg. Uf, alespoň tak. Ty kontroly, jsou fajn v jednom, je nad vámi pomyslný bič. Když to chcete nějak ošidit, tak se to moc nedaří. Hned jsem se totiž dozvěděla, že jsem méně pila a určitě jsem všechno nedodržela.

Dál dodržuji pestrý jídelníček, mám přidanou rýži a luštěniny. Tak uvidíme na další kontrole.

Mějte se krásně
Vaše boubelka Bára

Na bezplatnou konzultaci k výživové poradkyni NATURHOUSE se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz. Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz.

26.6.2013 4:11  | autor: Hubnutí po porodu

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist