Já a fotbal? Nikdy a přece

KLUB TĚHULEK! VENDY Tak jsem tu po týdnu opět zase, nyní už ve 12. týdnu fazolky a s mým červeným nosem. Minulý týden nebyl ničím velmi výjimečný, ale i tak už je za námi a my se těšíme na ty další. 🙂

Počasí nám tento týden moc nepřálo, byla zima a my, co jsme náchylní snad úplně na vše, jsme si to odskákali pěkně s rýmou. Úterní trénink tomu totiž taky moc nepomohl. Naštěstí jsme to kvůli nedostatku energie všech zúčastněných neprotahovali a do hodinky jsme začali hadice i sklízet. Fazolce ještě moje sportovní aktivita nevadí, tak si to zatím užívám.

Ve středu jsme si udělali výlet do Olomouce a navštívili mistrovství ve fotbale do 21 let. Itálie vs. Anglie. Jelikož mi fotbal moc neříká, tak jsem si to tam odsmrkala a byla jsem ráda, že to skončilo. Jelikož ani nehráli naši, tak jsem nevěděla, komu vlastně fandit. Zážitek to ale byl fajn, to se musí nechat. Atmosféra byla báječná a přítel si to náramně užil.

Zbytek týdne už jsem tak nějak v poklidu doklepala v práci a těšila se na víkend, že si pěkně odpočinu. Kromě sobotního večera mi ten odpočinek docela vyšel, ale jelikož jsem teď vůči alkoholu odolná, tak toho všichni využívají a v sobotu jsem byla za hlavního řidiče. Akce byla vydařená a v neděli jsme vážně celý den odpočívali, protože nám pršelo.

Jelikož jsme ještě nestihli tuto novinu oznámit, tak vám nemůžu říct ani reakce okolí, třeba příště.


 Vendy je v 12. týdnu těhotenství. Chcete vědět, co se děje s jejím tělem?

b633476598512953486.jpg

2.7.2015 12:25  | autor: Vendula Ambruzová
Více o tématu: odpočinekvýlet

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist