Nový člen rodiny

ZDEŇČIN TĚHOTENSKÝ BLOG Milé těhulky, usedám k počítači a říkám si, co psát? Poslední týden se u mne nic převratného nestalo. I nadále pokračuji v praní, zatím bez žehlení. Byla jsem na další hodině jógy, ale bohužel doma v tom nepokračuji.

Jednu novinku mám, začala jsem konečně s masáží hráze. Docela se mi totiž hodil názor jedné porodní asistentky, která říkala, že ať už masáž hráze nebo epi-no či jeho levnější česká verze aniball, nic z toho nám nezaručí, že nástřih hráze nakonec nebude třeba, tak proč volit to dražší. Ale je třeba to zkusit, to si myslím i já. Takže jsem ulevila svému svědomí a hlavně mojí peněžence a začala s masáží.

Další věcí, ke které jsem se opakovaně vrátila poté, co jsem ji již jednou zavrhla, je šátek na nošení dětí. Kdysi mi totiž někdo nakukal, že záda novorozence v šátku trpí a to jsem nechtěla. Nyní už si to, po dalších vyslechnutých názorech nemyslím. A i přesto, že jsem pořídila další 2 věci na nošení miminka, šátek je nyní opět mým velkým favoritem. A už jsem si i vybrala ten „svůj“, zbývá jen vybrat tu nejlepší barvu. Škoda, že nemohu mít dva. 😉

No a vidíte, jen co jsem napsala, že nemám o čem psát, přišlo velké překvapení:
Připravuji v poklidu večeři v kuchyni a přitom poslouchám televizi. Petr dorazil z hospody na večeři a nic neříkal. Najednou slyším z vedlejší místnosti mňoukání, říkala jsem si, že je to z televize – byl to dokument z venkovního prostředí – ale chyba lávky, to mňoukání přicházelo z našeho obýváku! Jen co jsem zase usedla k televizi, koukám na postel a tam kotě! Chvilku jsem si i přesto myslela, že sním, ale brzo mi to došlo. On k nám domů skutečně přinesl kotě! Je pravda, že jsme přišli o dvě kočičky a máme již jen jednoho kocourka a tomu je navíc zjevně samotnému smutno, ale já již další nechtěla. Žijeme na vesnici a ještě k tomu u silnice, kde každou chvíli leží přejetá kočka (jedna z nich byla ta naše), což je velmi bolestivé. Bohužel doma je mít nemůžeme, protože jsme oba na kočky alergičtí. Ale když už je to zvíře doma, navíc kočka si vybírá lidi, ne naopak, tak tedy ano. Koťátko je roztomilé, necháme ho si zvyknout, aby neuteklo, a pak půjde – bohužel nemilosrdně – ven a děj se vůle boží.

Možná to tak mělo být, alespoň si vyzkoušíme, jak psa naučit nežárlit na nově příchozího člena rodiny.;-)

Hezký týden všem maminkám a miminkům!
Vaše bloggerka Zdeňka

29.10.2014 4:30  | autor: Zdeňka

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist