Pohodový týden u dědy

KLUB TĚHULEK! IVA Týden u taťky byl po všech stránkách krásný, pohodový, prostě bezva. Vždy když s taťkou mluvím, tvrdí mi, jaké je v Budějovicích krásné počasí, při tom v Brně je pořád pošmourno. Předpokládala jsem, že to škaredé počasí si přivezu s sebou. Opak byl pravdou, naštěstí.

 Fotografie z ateliéru rodinné fotografie Fotoprome.cz


Pohyb

Možná díky tomu krásnému počasí, možná díky tomu, že už jsem v 36. týdnu těhotenství jsem zhřešila. Tak nějak doufám, že když už je miminko nachystané, na konci svého vývoje, nemůže se nic, kromě porodu, stát. I když bych byla ráda, aby u mne zůstalo až do 40. týdne, jak to má být.

Letos jsem se nějak nestihla přejíst hub a hlavně řízky z bedlí jsem měla jen jednou. Uznejte, to se musí napravit. Jeden den jsme sedli na kolo a jeli do lesa, kde rostou jen bedle, ale spousta. Co myslíte? V Budějicích je pořád krásně, neprší a je sucho, tak asi kvůli tomu, jsme nenašli žádnou, ale opravdu žádnou.

Ale bylo to krásných 18 km na kole. Zpáteční cesta byla skoro pořád z kopce, tak jsem ani nemusela moc šlapat.

POVÍDEJTE SI S IVOU A DALŠÍMI TĚHULKAMI V DISKUZI!

Další den jsem neodolala tenisu. Ale nebojte, jen jsem stála a vracela nahrané míče. Běhat po kurtu bych si netroufla a hlavně se mi ani nechtělo. Nějak jsem zlenivěla. Nebo toho pohybu bylo po takové době moc? Maruška na tuto změnu nic neříkala, při tenisu v klidu spala, ani se nehnula.

Za to, co jsme se vrátily od dědy, mně Maruška dost okopává. Asi už tam nemá moc místa, protože to šťouchání je čím dál výraznější, cítím její končetiny, aspoň jsem s ní takhle víc v kontaktu. Vždycky ji hladím a ona mi uhýbá a kope o kousek vedle. Vím, že to píšu skoro každý týden. Ale já se na tu naši princeznu tak moc těším.

Konečně

David dodělal přebalovací pult s komodou dohromady, takže tento víkend mám konečně v plánu vyprat všechnu výbavičku a uložit ji na to správné místo. Je krásné počasí, tak to bude hezky schnout a vonět. Moc se na to těším. A bude to další nachystaná věc pro příchod Marušky. Pak už můžu začít balit tašky do porodnice a vrhnout se zase na něco jiného.

I vy užívejte babího léta na konci října

Iva


Iva právě prožila 36. týden těhotenství. Chcete vědět, co se v tomto týdnu děje s vaším tělem?

b633476619461501861.jpg

 

24.10.2013 12:43  | autor: Ivana Pokorná

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist