Polsko s černým pasažérem

KLUB TĚHULEK! VENDY Tak jsme se dostali do 13. týdne a fazolka má už 7 cm. Srdíčko bije jak má a rosteme jak z vody. Na mém bříšku tedy zatím nic poznat není, ale už cítím, že na břiše ležet mi moc dobře nedělá.

Tento týden byl takový pohodový. Ve středu ráno jsem se vydala k MUDr. Azzamovi, který mi udělal normální prohlídku a objednal mě na první screening. Všechno probíhalo v pohodě, nic mi tedy nebránilo, abych si udělala s přítelem a jeho partou výlet do Polska. Pravidelně tam totiž jezdí na rallye a tak jsem dostala svolení, jako jediná žena, abych mohla jet s nimi. Možná, že jsem byla jediná odvážná, která si to chtěla zažít. Prvně jsem se bála toho, jak to tam budu zvládat, ale nakonec to dopadlo všechno super.

Výlet byl náročný, co se psychiky týče. Jelikož tam všichni (10 chlapů) pili od rána do večera a dívat se na ně někdy bylo vážně dost smutné. :D. Zvládali to ale v pohodě a ušetřili mě nepříjemných okamžiků, takže jsem nemusela sledovat nic, co by mi nedělalo dobře. Pravidelnou stravu jsem měla zajištěnou díky kuchaři, který tam s námi byl a výborný guláš, steaky a vydatné snídaně mě udržovaly při životě. Myslím ale, že jsem jedla snad jako jediná.

Spánek mi nechyběl, jeli jsme velkým autem, vytahali se sedačky a abych se měla jako princezna, nafoukli mi matraci a spávala jsem jako doma i v peřinách. Průjezdy aut jsem si užívala, vždycky se mi líbila rychlá auta a byl to pro mě zase o něco větší zážitek. Koupele v jezeře a chození na toaletu do přírody bych radši nezmiňovala, ale prostě to k tomu patří, ono totiž 5 dní v přírodě zanechá následky na každém.

Poslední večer jsme účastníkům zájezdu sdělili, že tento večer se bude pít na malého. Všichni byli z toho nadšení, někteří se sice zasekli, že ve 3 měsíci absolvuji takovou akci, ale zapili to řádně. Tak snad to malé boubelaté uvnitř poroste a bude zdravé. Teď nás čeká první screening a oznámení doma rodičům, že budou prarodiče.


 Vendy je v 13. týdnu těhotenství. Chcete vědět, co se děje s jejím tělem?

b633476598512953486.jpg

9.7.2015 12:11  | autor: Vendula Ambruzová
Více o tématu: pítscreeningsedačkyvýlet

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist