Poplach číslo 3

KLUB TĚHULEK! ELIŠKA Dnešní noc opět nebyla veselá. Vzbudilo mě krvácení, takže jsem si v klidu sbalila to nejnutnější do nemocnice a vyrazili jsme rovnou do Ústí na pohotovost. Takže opět obavy a strach. Hlavně bezmoc, kdy je člověk odkázaný na to, co mu řekne doktor a nezbývá nic jiného než doufat, že bude vše v pořádku.

Foto z ateliéru rodinné fotografie Fotopromě.cz


Po kontrole ultrazvukem mi pan doktor sdělil, že je miminko v pořádku, což je samozřejmě to první, co chcete slyšet! Obzvláště po takové zkušenosti. Také mi oznámil, že není nutná hospitalizace, protože jsem už krvácet přestala a jediné, co pro mě v tuto chvíli může udělat je, že mi zvýší dávku Ascorutinu, což je lék, který by měl krvácení úplně zastavit. Takže mi zvýšil dávku z jedné tablety 3x denně na dvě tablety 3x denně. Nechápu jak je možné, že se mi krvácení spustilo i přes všechny ty prášky, které beru. Jeli jsme tedy opět domu s doporučením, klidného režimu.

Rozšiřujeme KLUB TĚHULEK!:Eliška už má své krásné fotky doma. Chcete taky takové? Jste-li těhotná 9 a méně týdnů, můžete se přidat k našemu KLUBU TĚHULEK! A získat své tři sady profi-fotek v hodnotě cca 9 000 Kč. Pište na:  redakce@babyweb.cz

.Přitom na kontrole u mé gynekoložky, která proběhla minulý čtvrtek, bylo všechno v pořádku. Dokonce mi paní doktorka řekla, že by to mohla být holčička : -). Což sice není ta nejlepší zpráva pro tatínka, který si přál kluka, ale jsem si jistá, že teď není pro nás oba nic důležitějšího, než zdraví našeho miminka.

NAPIŠTE ELIŠCE DO DISKUZE

Je pravda, že jsem včera trochu poklízela, vařila a pekla, ale nemyslím si, že bych dělala něco tak namáhavého, abych si přivodila krvácení : -(. Bude se ze mě muset stát asi flegmatik, kterého trocha prachu a drobky na koberci nerozhodí. Bohužel to teď nebude tak jednoduché, protože za necelý měsíc máme svatbu a já panikařím už teď, kvůli tomu veškerému zařizování. Chtěla bych ji mít dokonalou, ale budu muset polevit ze svých nároků a pokusit se to nějak nepřehánět. Už jenom kvůli té naší drobotince ; -).

Jediné, co mi v tuhle chvíli dává sílu, je pohled na rostoucí bříško :-). Opravdu, když se na něj podívám a pohladím ho, tak jdou všechny starosti stranou. Představuji si toho prcka, jak se tam kroutí a přemýšlím nad tím, jestli se ho celá ta situace ohledně krvácení vůbec dotýká.

Nezbývá nám nic jiného, než doufat v dobrý konec…

Vaše těhulka Líza


 Eliška právě prožila 15. týden těhotenství. Chcete vědět, co se v tomto týdnu děje s vaším tělem?

b633476598316866011.jpg

13.3.2014 12:10  | autor: Eliška Pulchartová

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist