Pozitivní výsledky

KLUB TĚHULEK! IVA Jak já se těšila na víkend. Tatínek odjel na pánskou jízdu, já si plánovala praní, sušení, žehlení, sluníčko, procházky,…

 Fotografie z ateliéru rodinné fotografie Fotoprome.cz


Jen to brněnské počasí mi to zase zkazilo. Nepamatuji si, že by tady bylo tak dlouho pošmourno. Vždycky tu bylo tepleji a slunečněji než u taťky, i když jsou obě města na jihu. Letos, jak na potvoru, kdy si to můžu užívat jako dovolenkář, buď prší, je zataženo, inverze nebo mlha. A nejinak tomu bylo i o víkendu. Díky tomu Maruščino prádlo špatně schlo, takže komoda je stále prázdná. Snad to bude příští rok lepší a my si budeme užívat společné procházky na sluníčku.

Jediný krásný den bylo pondělí a to jsme se šly s Annie projít do přírody. Tříhodinová procházka byla nádherná, jen jsem po ní byla trochu k.o. a hned si zalezla do postele. Za to Annie byla pořád čilá. I když jsme byly na procházce s naší stejně starou kamarádkou Debie. Holky se dlouho neviděly, tak si to dokážete představit. Kdybych toho naběhala tolik, co ony, byla bych nepoužitelná ještě další 2 dny. Škoda, že jsme ještě nepřišli na to, kde má Annie ty svoje Duracellky. Občas bychom je potřebovali opravdu vytáhnout. Nebo dát sobě.

Úkol

Takže úkol z minulého týdne stále trvá. Dát do pračky poslední 2 várky a zaplnit komodu. Pořád jsem měla strach, že toho oblečení pro Marušku máme málo, ale když jsem to třídila, zjistila jsem, že budeme mít co dělat, abychom stihli mít všechno na sobě. Nejvíc mám tedy bílého, ale jak se rodina dozvěděla, že čekáme holčičku, ani s růžovou výbavičkou nejsme oproti bílému pozadu. Jen doufám, že se pan doktor nespletl a nebude to nakonec Filípek. Když tak bude nosit růžové body s nápisem Marie pro zmatení nepřítele.

Moje gynekoložka se mě zhruba před měsícem ptala, jestli to chci vědět, ale byla jsem stále silná a tvrdila, že ne. Čím se porod blíží, jsem zvědavější a zvědavější. Z toho důvodu, jestli se z Marušky přeci jen nestal Filípek. Přece jen ten ultrazvuk byl už ve 20. týdnu. Ale modrého a zeleného oblečení máme taky dost. Nebojím se, že bych musela z kluka dělat holčičku. Stalo se vám to? Že vám doktoři říkali holčičku a narodil se chlapeček? Nebo naopak? Já už o pár případech slyšela.

Pozitivní výsledky

Minulý týden mi doktorka dělala stěry, včera jsem byla na kardiotokografu, byla tam jen sestra, která si pochvalovala, jak je miminko aktivní a všechno je v pořádku. Bohužel, nakonec mi řekla výsledky z minulého týdne. Mám streptokoka skupiny B. Takže mě to zase vyděsilo. Že bývá v krku, o tom vím. Ale že se může najít i jinde… To jsem netušila. A proč zrovna u mě? Jak se tam vůbec dostane? Sestřička mi k tomu moc neřekla, jen že dostanu u porodu infuzi s antibiotikama. Tak jsem trochu pátrala po netu. Tento pozitivní výsledek je docela často. Jen mě trochu zarazilo, že se ta antibiotika mají podat minimálně 3 hodiny před příchodem človíčka na svět. Co když to nestihnu? Klárka měla za sebou porod rychleji.

Musím myslet pozitivně, všechno dobře dopadne. Budu rodit přirozeně, času bude dost a hlavně ten náš malý človíček, ať už Maruška nebo Filípek, bude v pořádku a zdravý.

Iva


Iva právě prožila 37. týden těhotenství. Chcete vědět, co se v tomto týdnu děje s vaším tělem?

b633476619461501861.jpg

 

31.10.2013 12:41  | autor: Ivana Pokorná

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist