Příprava na dovolenou, potažmo hlavně na mateřskou :)

LUCINČINO TĚHOTENSTVÍ V pondělí byl státní svátek a tudíž volný den, který jsme jak jinak strávili s malým u vody. Nejdříve jsem byla domluvená s kamarádkou a její tříletou dcerou, že zajedeme na přírodní písák na Hradišťko a odpoledne jsem se vydala na plavecký bazén v Kolíně.

Musím říci, že jsem byla mile překvapená, jak čistá voda byla na Hradišťku i v Kolíně. I díky tomu byl téměř celodenní pobyt na slunci super! V mezičase – době oběda – jsem se zastavila na návštěvě u babičky a dědy, kteří bydlí hned naproti plaveckému bazénu a kteří nás velmi rádi viděli a my je též.

Večer jsem se přemístila za kamarádkou do Čelákovic, která má dceru, která bude mít v říjnu 2 roky a od které jsem se dozvěděla spoustu zajímavých a hlavně praktických informací, které se mi v září budou jistě hodit!

Zbytek týdne byl relativně v poklidu. V pátek jsem si dala krátký výšlap na rozhlednu blízko práce, abych měla nějaký pohyb. 😀 O víkendu jsme u nás na zahradě slavili kamarádovy třicáté narozeniny. Oslava se vyvedla a my jsme skončili někdy kolem druhé hodiny ranní. Samozřejmě, v mém případě došlo ke krátké oddychové přestávce.

V neděli jsme strávili u bazénu na zahradě.

Příští týden jdu opět na kontrolu k paní doktorce, tak uvidíme, co nám tam řekne nového. Také jsem poslední týden v práci před odchodem na dovolenou a následně na mateřskou dovolenou! Už se moc těším.

Mějte se moc hezky a zase za týden 🙂


Lucinka právě prožívá 30. týden těhotenství. Jak roste její miminko v bříšku a co se děje s ní?

27._tyden.jpg

15.7.2015 2:41  | autor: Lucie Jelínková Hniličková

Další blogy

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist