Rekonstrukce

KLUB TĚHULEK! LUCIE Následující dny mě přesvědčily a utvrdily v tom, že už mi dochází má ohebnost a rychlost, stává se ze mě človíček věčně skučící, jak mě všechno bolí a nejlepší na tom všem je, že mi zvětšující se bříško připomíná fakt, že už za pár týdnů budeme o jednoho člena naší rodiny víc.

Fotografie z ateliéru Fotopromě.cz


Užívám si krásných pohybů mého miminka, které si velmi oblíbilo místečko hned vedle mého pupíku a poctivě se mi snaží ono místo pravidelně masírovat a značně nadzvedávat. Po poslední masírovací akci, když už jsem si začala na ono zmiňované místo dávat ruku a trošku se snažila tlumit její masérské dovednosti, jsem cítila, jak mě to začíná bolet. Bohužel mé drahé dítě si myslelo, že si nejspíš hraji a pojalo to jako šanci začít rázněji. V mém šoku a pobavení, jestli to myslí opravdu vážně, jsme se spolu skoro půl hodiny přetahovali o zmíněné místečko. Naštěstí naše tvrdohlavá holčička uznala, že už je značně unavená a zahájila protestní spánek. Byla jsem z toho přetahování se o kus mého bříška docela znavená, ale šťastná, že takhle reaguje. Pro jistotu jsem zahájila taky protestní spánek, protože v noci jsem toho moc nenaspala a koukám většinou do stropu a přes den to pak doháním. Zjistila jsem, jak krásně Niky tančí na písničky, které se mi líbí a pouštím si je pořád dokola a ona je během těhotenství slyšela už několikrát, takže to vypadá, že bude velice dobře zapadat do naší aktivní a střelené rodiny, to jsme rádi! : -)

POVÍDEJTE SI S LUCKOU A DALŠÍMI TĚHULKAMI V DISKUZI!

Poslední dny usínáme s manželem naprosto vyčerpaní, bolaví a tak trošku nešťastní z důvodu naší prodlužující se rekonstrukce ložnice. Konečně jsme začali rekonstrukci, ale nějakým záhadným způsobem se to vleče a jde to celkem pomalu. Já moc toho dělat nesmím, takže působím spíše jako kuchařka a svačinářka, občas jako asistentka podej a najdi mi. Začali jsme fungovat už druhým týdnem ve stále se zmenšujícím bytě. Z původního 3+1 se nám udělalo uzavřené 1+kk, abychom neměli všechny věci zaprášené. Jediná pozitivní věc, která nás drží nad vodou a je naším hnacím motorem, je fakt, že to děláme pro naší malou dcerku, která se za pár týdnů narodí a my ji přivítáme v krásné, nové a hezky zařízené ložnici s dětským koutkem. Těším se, až budu moci všechny ty oblečky vyprat a vyžehlit a všechno si krásně naskládat do komod. Až sestavíme postýlku, dáme matraci a připravíme všechny plyšáky, které budou Niky dělat společnost. [boxik: Hledáme novou budoucí maminku do KLUBU TĚHULEK!: Jste čerstvě těhotná?

Toužíte si zdokumentovat těhotenství na krásných fotografiích ateliéru Fotopromě?

Chcete mít navždy schovaný deníček vašeho těhotenství?

Hledáte podporu a nové kamarádky, které „v tom“ budou s vámi?

Odpověděla-li jste 4x ANO, tak nám napište na redakce@babyweb.cz svůj těhotenský příběh!]

Za pár dnů nás s manželem čeká další část předporodního kurzu, tak se na něj moc těšíme, z minula jsme odcházeli naprosto nadšení a poinformovaní o spoustu faktů, které jsme ani jeden nevěděli. Myslím, že je to dobrá věc se těchto kurzů účastnit, pro rodiče, kteří čekají své první miminko a sami nevědí skoro nic. Čeká mě další plánovaná kontrola, kde mi řeknou, kdy nastupuji na mateřskou a co všechno si musím zařídit. Další věcí co zařídit, je najít náš oddací list a sepsat jména a příjmení, co chceme, aby naše miminko mělo. Pár drobností dokoupit pro Niky do lékárničky, jinak tašky do porodnice jsem balila s předstihem, než jsme začali s rekonstrukcí. Doufám, že už v příštím článku budu psát, jak finišujeme s ložnicí. Budeme se těšit zase za týden, Lucka s Nikolkou!


Lucie právě prožila 31. týden těhotenství. Chcete vědět, co se v tomto týdnu děje s vaším tělem?

b633476609261672016.jpg

30.1.2014 12:49  | autor: Luccy.O.

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist