Týden plný jídla a relaxu

KLUB TĚHULEK! VENDY Tak jsme tu po týdnu zase. Já, mé druhé já a zážitky z těhotenství. Už je to krásných, ale dlouhých 30 týdnů, co v sobě nosím mrňavé stvoření. Tak si říkám, jestli už není na čase začít shánět výbavičku i pro sebe do porodnice, abych byla připravena raději včas. Na to, že jsem nakupování milovala, se mi teď ale nechce vůbec po obchodech chodit, natož něco shánět.

Foto z ateliéru Fotopromě.cz


Minulý týden uběhl jako voda. Jestli tak poběží všechny, tak už to bude za chvíli, co budeme 3.

V pondělí jsem navštívila pana doktora, dostala jsem injekci, jelikož jsem negativní a domluvili jsme se na další termín na ultrazvuk. Už bude vidět, jestli je malé hlavičkou dolů nebo se mu otáčet nechce a jak je vlastně velké. Stejně je to zvláštní, jak se z ničeho nic ve váš začne tvořit nový život, pořád to tak nějak nechápu, jak se tam ten prďola může vejít.

Ve státní svátek většina z okolí jela na výlet, do přírody, prostě užít si volno. My jsme akčně pracovali s přítelem na domečku. Jelikož na zahrádku před domem už asi 5 let nikdo nesáhl (aspoň to tam tak vypadalo), jsem se rozhodla, že to změním. Džungli plnou plevele jsem změnila na něco, co se alespoň mírně podobá zahrádce. Ještě to bude chtít dodělávky, ale vše je v plánu.

Ve čtvrtek jsem byla naposled v práci. Byl to zvláštní pocit, že už se tam neukážu. Nechala jsem si ale otevřená vrátka, a když bude možnost, budu se tam vracet alespoň brigádně na pár hodin. Samozřejmě bych byla ale radši, kdyby se našlo něco jiného, pro mě perspektivnějšího.

Po 7 měsících byla tato noc něco jako zázrak, prospala jsem ji celou, bez vstávání. V pátek jsme si udělali takové „jakože rande“. Zašli jsme si na večeři a zajeli jsme si do kina. Většinou z pokračování prvních dílů jsem byla zklamaná, ale Fakjů pane učiteli 2 se zas takovou pohromou nestalo. Ne že by to byl nějaký převratný kousek, ale na odreagování a odlehčení nálady to bylo super. Dokonce jsem ani v půlce filmu nemusela odbíhat na toaletu, takže mi nic z filmu neuniklo.

Nicméně čtvrteční noc se neopakovala a všechno to vstávání se vrátilo do zaběhnutých kolejí.

Víkend se nesl v podobě oslav. V sobotu jsme se pěkně napapkali na bratrově rodinné oslavě, kde jsme zjistili, jak se pěkně část rodiny z mamčiny strany rozrůstá. Tak tak jsme se vešli a to jsme nebyli zdaleka všichni.

V neděli přejídání pokračovalo v podobě hodů. Jedlo se, pilo se, hodovalo se, dokonce se hrál i fotbal, svobodní vs. ženatí a odvážlivci si hodovali i na hřišti. Takže já po víkendu na váhu určitě aspoň 3 dny nebudu stoupat, abych se nezděsila.

P.S. Rozhodli jsme se, že si pořídíme sušičku. Jelikož jsem od spousty lidí v okolí slyšela, že to není špatná věc, po prodeji auta č. 2 jsme nad tím začali uvažovat. Pokud máte někdo tip, kterou vybrat, budu ráda za rady 🙂


Vendy je v 30. týdnu těhotenství. Chcete vědět, co se děje s jejím tělem?

b633476599443079971.jpg

5.11.2015 12:16  | autor: Vendula Ambruzová
Více o tématu: nikdo

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist