Uzlíček nervů

TĚHULKA LIVE! ELIŠKA A je to tady! Odpočítáváme poslední dny do našeho velkého dne a jak tomu tak bývá… čím více se to blíží, tím jsme napnutější. Ráda bych byla v klidu, ale moje povaha mi to tak nějak nechce dovolit. Odjakživa chci mít všechno dokonalé, hezké a nervuju se ze všech nezdarů, nebo sebemenších chybiček. Ráda bych, aby jsme měli vše podle našich představ, aby jsme na tento den vzpomínali šťastně, ale nervíky pracují tak urputně, že už v to přestávám doufat.

Foto z ateliéru rodinné fotografie Fotopromě.cz


Je tomu opravdu tak, už jenom 3 dny a je to tady! Vypukne veliký blázinec, ve kterém budeme s Honzíkem středem pozornosti. Honzík sice tvrdí, že je v klidu, ale sama na něm vidím, jak to s ním mává ;-). A ne jenom s ním, ale s celou rodinou. Máme veliké štěstí, že nás rodiče ve všem podporují. Protože sami bychom se z toho určitě dočista zbláznili… a to jak z finanční, tak i z psychické stránky. Například teď už chápu, proč ve většině chystajících se svatbách rozdávají výslužku třeba s dvoutýdenním předstihem. V tomhle velikém blázinci řešit ještě skládání krabiček, vyzvednutí koláčků, cukroví, koupení ubrousků a samotné plnění krabiček, je opravdu nadlidské úsilí. Vymysleli jsme si totiž, že se výslužka bude dávat až v den svatby. Jestli někomu z vás můžu ještě poradit, rozvozte výslužku dříve… A věřte, že to s vámi myslím dobře ;-).

NAPIŠTE ELIŠCE DO DISKUZE VAŠE SVATEBNÍ ZKUŠENOSTI

Zítra nás čeká ještě kontrola u lékaře. Takže se opět těším na tu naší prďolku v bříšku, jak mi tam zase bude tancovat :-). Je to naše zlatíčko a to jsme ho ještě ani neviděli. Snad tu nervozitu s maminkou v bříšku zvládne a neodrazí se to na jeho psychickém vývoji. Je tomu asi dva dny, co jsme cítili malé pohyby v bříšku. Zrovna jsem se koupala a dokonce se mi zdálo, že mám mírnou bouličku na bříšku, tak jsem si na něj sáhla a ťukání bylo cítit :-). Ihned jsem zavolala Honzíka, abych se o to s ním podělila. Byla to naše chvilka. Naše první posunková komunikace s miminkem :-). Už teď si ho hýčkáme a hladíme… i když jenom přes pupík :-).

Také jsem se dočkala prvního komentáře k poslednímu článku, což mě moc potěšilo. Jen tak dál maminky, ať v tom nejsem sama ;-).

Držte nám v sobotu pěsti…

Vaše těhulka Líza 😉


  Eliška právě prožila 17. týden těhotenství. Chcete vědět, co se v tomto týdnu děje s vaším tělem?

b633476599250586131.jpg

3.4.2014 12:16  | autor: Eliška Pulchartová

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist