Zase ta viróza a příprava na Velikonoce :)

LUCINČINO TĚHOTENSTVÍ Tak jsme opět po týdnu tady, tentokrát je to už náš společný 17. týden. : -)

Musím přiznat, že se tento týden relativně nic nestalo. V pondělí jsem byla s kamarádkou v divadle Metro na představení Monology vagíny. : -) Já na tom už byla, ale kamarádka byla naprosto nadšená… a pak jsme si byly sednout a popovídat. : -)

V divadle byla naplno puštěná klimatizace, což mělo skoro okamžitý účinek na můj krk. V úterý ráno jsem se probudila s příšerným bolením v krku, takže jsem ve středu ráno šla k doktorce, kam jsem byla nahlášená na pravidelnou kontrolu v těhotenství a zároveň na testy kvůli štítné žláze.

Paní doktorka mě samozřejmě nechala doma, protože to byla už třetí viróza během posledního měsíce a půl. : -( Doporučila mi používat Bioparox, který by mi měl pomoci na rýmu i na kašel, kterého jsem se do dneška nedokázala úplně zbavit.

Takže jsem si po zbytek týdne většinu času užívala v posteli, s teplým čajem a manželem, který dorazil z Vídně, a protože také přechodil chřipku, dostal neschopenku. : -) To množství filmů, jež jsme za těch pár dní zkoukli, by se dalo počítat do desítek… byl to takový filmový maraton. 😀

Ale uznávám, že to byla velice příjemná změna! : -)

Příští týden jdeme na kontrolu a doufám, že už bude vše v pořádku. : -)


Lucinka právě prožívá 17. týden těhotenství. Jak roste její miminko v bříšku a co se děje s ní?

b633476599074029281.jpg

8.4.2015 12:57  | autor: Lucie Jelínková Hniličková

Další blogy

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist