Zpět v ČR a návrat do reality

KLUB TĚHULEK! VENDY 23. týden a my se vracíme do reality. Opět nastává pracovní proces, za chvilku i školní povinnosti a mimčo kope a kope. Jsem zvědavá na to, jak na mě budou koukat na přednáškách, až se tam dovalím z břichem jako balón 😀

V neděli v ranních hodinách jsme dorazili z dovolené domů. Hned ten den jsme zjistili, že se vlastně vůbec nic nezměnilo. Ti samí lidé, ty samé problémy, to stejné prostředí.

Dovolená nakonec dopadla uplně jinak, než jsem očekávala. Přítel se nakonec vzpamatoval a dovolenou trávil se mnou. Uznal, že alkoholové dýchánky s partou kamarádů asi nejspíš už nejsou pro něj a věnoval se každou sekundu mě a bříšku. Možná, že moje hysterické výstupy ho trochu nakoply, ale nelituju jich. Varovala jsem ho před hormonama a mým chováním už na začátku.

Ostrov Pelješac jsme projeli nakonec i s přáteli, našli si skvělé restaurace a osamocené pláže, kde jsme si užívali sluníčka, tepla a slané vody. Ale využili jsme i volných chvil pro sebe. Sem tam jsem si dopřála skleničku vína, samozřejmě s mírou. Přejedla jsem se jak nikdy a ještě teď se bojím stoupnout si na váhu. Vážně, nevím, jestli si do konce těhotenství ještě troufnu.

Nikdy bych nevěřila tomu, že v Chorvatsku objevíme pravou živou hvězdici a dokážeme ji vylovit z moře. Mušle už tam asi ani nemají, jelikož jsme našli asi pár malých a to bylo vše.

Doma na nás čekala krásná nová ložnice. Sice jsme ji měli mít až po dovolené, ale přítelova tchýně byla tak aktivní, že k nám pustila Hájka bez našeho vědomí. Ne vážně se nebudu už vztekat, prostě se naučím zamykat ! 😀

Už víme, co za miláčka v sobě nosím, ale necháme si překvapení pro sebe, aby aspoň okolí bylo překvapené. Sázky jsou v plném proudu a já se teď už tiše můžu smát.


Vendy je v 23. týdnu těhotenství. Chcete vědět, co se děje s jejím tělem?

b633476599443079971.jpg

17.9.2015 12:37  | autor: Vendula Ambruzová
Více o tématu: tchýnětěhotenství

Další blogy

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist