Citronoví trpaslíci

Ingredience:

½ biocitronu
6 kostek cukru
250 g tvarohu
trochu minerální vody
100 g smetany

Popis přípravy:

1. Citron omyjeme v horké vodě. Kostky cukru drhneme na citronové kůře, až se zbarví dožluta. Z citronu vymačkáme šťávu. Šťávu smícháme s kostkami cukru a tvarohem. Tvarohový krém rozmícháme s trochou minerálky.
2. Ušleháme šlehačku a vmícháme ji do tvarohu.

Praktická rada: Do krému vmíchejte kousky mandarinek z plechovky nebo malé kousky pomeranče, dodají další vitaminy.

Výhody: Dezert bez aromatických a konzervačních látek, který je rychle připraven a určitě se vám povede. Krásnou žlutou barvu dodá špetka šafránu.

osvěžující | rychlé
při 8 porcích 1 porce asi 80 kcal
4 g bílkovin * 6 g tuku * 4 g sacharidů

22. 4. 2009 |
Redakce Babywebu
Komentáře k článku
Počet komentářů: 0
Komentáře mohou vkládat pouze registrované a přihlášené uživatelky. Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Naposledy navštívené