Odvykani od plenek

  • Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Poppy Mis a poslední změna proběhla 3 měsíci, 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #896993
    Anonym
    Neaktivní

    Dobry den, mam dvojcatka 2 a 3/4 roku, kluka a holku…holka byla sikovna, ale s klukem mam problem s odvykanim od plenek…zkousela jsem ho jen tak nechat..posatovat na nocnik..nebo jej nechat v pocuranem, ale nic nezabira…za chvili pujde do skolky, takze uz nam to zacina mirne horet…:( ..zatim taky ani nechce mluvit..je to takovy liny chlap co si dela jen to co chce…(coz u holky neznam..bez plinecky i v noci, mluvi az moc a obcas i poslechne ..prosim moc o jakoukoliv radu jak na meho chlapecka…..dekuji moc ..

    #896994
    Anonym
    Host

    Dobrý večer Kačenko.
    Moc ráda bych vám poradila,
    žel mám stejné „trápení“.
    Máme 27měsíční dvojčata kluky
    a nemluvíme,krmí nás maminka
    a nočník je náš nepřítel.:-(
    Teď jsem to zkoušela tři týdny
    bez plen a opět to vzdávám..
    Zkusím zase později,protože jsme
    z toho jen všichni ve stresu..
    Je mi líto,že neumím poradit a upřímně přeji hodně štěstí a ať se
    brzy dílko podaří.:-)
    Držte se!!!.A.

    #896995
    e Šípěnka
    Registrovaný uživatel

    To je naprosto normální, holky a kluky není ani možno srovnávat, i u dospělých vidíme, že je to jiný svět a u dětí je to to samé, chlapečci jsou často pomalejší, všechno se děje pozdějc, to je vše naprosto v pohodě a nestresujte se s tím a ani jeho a ani nesrovnávejte s holčičkou 🙂 Každé dítě si přijde nato samé, na ten svůj vhodný čas a možná se pak budete divit, že to bude ze dne na den, hlavně nebuďte ve stresu, to nepomůže vám ani prckovi, zkuste kopuit třeba nočník v nějakém zábavném tvaru, nebo se zvukem, nebo i redukci na wc takovou co ho zaujme a třeba jednou půjde i sám 🙂 Třeba nočník Cam Dudu má tvar pejska, to se dětem líbí, nebo taky Ok Baby Spidy je nočník ve tvaru zajíčka a má i takové rukojeti, držím palce 🙂

    #1102821
    asian fanfics
    Účastník

    Sharing is very useful. You are a great author. I will definitely bookmark your blog and maybe come back someday Thanks for a great article. Please continue to uphold!
    Word Game

    #1140979
    Madden Wayne
    Účastník

    In geometry dash world, try out a new form of the same cube. For example, one of the Geometry Dash games. This game will help you improve your movement.

    #1140993
    Hana Kim
    Účastník

    This website uses mapquest driving directions as its main tool to provide detailed and accurate directions to users. You just need to enter your starting point and destination, then choose your means of transportation (car, bike, truck, walk) and click the Get Direction button.

    #1141504
    Poppy Mis
    Účastník

    I am very impressed by this post. the creator of this post, it’s a great human being. Thanks for sharing this with us. I will visit your site! This dordle game is great for when you’re bored at school or at home.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist