Prosím o radu….

  • Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 13 let, 4 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #892175
    Anonym
    Neaktivní

    Ahoj,jmenuji se Mnickey a ráda bych vás seznámila se svím příběhem a poprosila o radu…! mám roční setřičku Katie …Maminka si potrpěla na cizích jménech…!!!Ano!všimli jste si správně u věty kde zmiňuji naši maminku je minulý čas.Maminky zemřela při porodu.Taťka chce co nejlépe zabezpečit rodinu a proto bere práce,brigády…všechno co se dá.A tak jsme po většinu času samy s Katie.Když sem ve škole taťka je doma,jen aby se ke Katie nedostal nikdo cizí.Po tom co umřela máma je hrozně nedůvěřivý.Ale mě je přeci 17 a už od 16 vychovávám malou sestřičku!!! A proto zoufale prosím o pomoc.O pomoc všech kteří podobně satré dítko mají.Jsem vlastně ještě ,,puberťačka,, v obchůdkách s oblečením vybírám spíš ulítlé věcičky jako jsou mikynky s kapucí na které jsou ouška apod….!Nevím co správně koupit.Aby Katie nebyla zima když mrzne,aby se cítila dobře když je léto.Jak si sní hrát?!Tyhle otázky trápí ženy ve 20 v dnešní době už i kolem 30.Holky v mém věku se zajímají spíše o to co si vzít na sebe aby se líbili tomu týpkovi z minulé párty.A já?!??! Já sháním správný kočárek.='( !Nevím si rady a taťka je ohledně výběru čehokoli naprosto nepoužitelný=D Vždy řekne co se mu líbí ale dodá větu: ,,Myslím že to není zrovna správný výběr…a…Nachám to na tobě Mousíku,ty to zvládneš…!!,,PROSÍM PORAĎTE!!!!

    #892176
    s Sisa
    Registrovaný uživatel

    Ahojky Mnickey, musím Tě v první řadě hrozně pochválit. Mám stejně starou sestru a nedokážu si představit, že by se starala o miminko. Mě je 24 let, čekáme první miminko, ale ty věcičky se mi líbí úplně stejné jako Tobě:D … No s tím oblékáním, oblékej malou tak jako by ses oblékala ty. Myslím, že tomu dojdeš sama, my ženy to máme v sobě. Abych se Ti přiznala, mám úplně stejné pocity, takže se neboj. A co se týče tvého taťky, je to všude stejné, můj přítel také nechává všechno na mě. Nejdříve jsem si myslela, že ani o malého nemá moc zájem, ale později po zkušenostech v obchodech, jsem si mu postěžovala, že nás nemá rád, atd..a on mi vysvětlil, že chlapi tohle nevnímají jako my ženy. Není to jejich přirozenost.. Takže, broučku, držím Vám moc palce, ať se vše vydaří..
    Sisa

    #892177
    m matty0809
    Účastník

    Ahoj mamčinky,
    přiznám se, že jsem ten článek o snížení RP nepochopila..a jak tak čtu, nejsem sama. Jsem na třílete MD, jak se to tedy těchto maminek dotkne ?? RD mi končí v září 2011. Jistě je vás tady spousty, které to máte stejně .. díky za odpověď.
    Matty.

    #892178
    Anonym
    Host

    Ano porodné nebude!Bude do konce roku a do 2011 už není!Zrušní to mame*-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist