co dovede roční prcek????

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 13 let, 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 příspěvků
  • Autor
    Příspěvky
  • #892045
    Anonym
    Neaktivní

    my měli rok te 16 července.umíme chodit po bytě uplně sami a venku skoro taky ale radsi za ní chodíme protože terén je nerovný a to ještě neumíme vyhnout se něčemu.ráno jdeme na nočníček a uděláme bobíka a čururu ale říct si ještě neumí.:( ,potom nějáka prochajda a někdy usnem ale ted už spíš ne.dáme obídek cokoliv mamka připraví to zbaštím natotata.chutná mi ovoce i zelenina sladky i kyselý bucty čaj i voda.loček píva nevyplivnu ale naši mi nechtějí dávat i když pořád ukazuju a říkam něco jako eh eh jako že to chci.když řeknu ukaž mama tata baba kytička voda pes číča na vše bez problému ukáže.dělám pořád kuku baf na máma a na všechny kdo so okolo mě točí.a večer si dám bud hustou polívčičku nebo mlíčko mamka mě musí sce uspat a funět mi do ouška ale jak mě přenese spím až do rána.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 příspěvků
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist