Dítě a koupání

  • Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel s sarka13 a poslední změna proběhla 13 let, 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #891994
    Anonym
    Neaktivní

    Malej má deset měsíců,už váží 9,5 kg a jelikož ještě nesedí ,tak zatím ho ve vaničce pořád držím tak jak mě ukazovali v porodnici,protož lehátko je nám málý a do takovýho vajíčka koupacího se taky nevejde,tak zatím mě jínej způsob nenapat,nevíte někdo o nějákým jíným způsobu,nebo máte nějáké jiné skušenosti s kterými by jste se mohli podělit děkují všem.

    #891995
    k Kacka.hla
    Registrovaný uživatel

    Ahoj Sarko13,
    přemýšlela jsem o Tvém problému a nenapsala jsi jaké lehátko je Vám malé. Já jsem totiž používala na syna letátko 25 let staré ještě po mě. Takové to látkové a byli jsme spokojení. V dnešní době dělají různé druhy z různých materiálů, ale ty stará jsem v obchodě taky našla. To je Tvému synovi také malé?

    #891996
    v vcelka_13265
    Registrovaný uživatel

    Ahoj,
    my meli problem s tim ze mala pri koupani ve vanicce s lehatkem i bez lehatka rvala az to vypadalo ze ji chceme snad utopit. Moje mama nam poradila ze se koupala s nama ve velke vane a ze byl klid. Tak jsme to zkusili, vzdycky se osprchujem a pak si malou bud ja nebo tatka veme do vany, mame ji na nohach a ji se to strasne libi, takovej nas rodinej vecerni ritual, protoze jeden se koupe a druhej ji vyndava a susi atd…. Treba se vam to bude taky libit

    #891997
    s sarka13
    Účastník

    Ahoj,já totiš nikdy nekoukalá po lehátku,máme ho půjčené a přiznám se,že mě to ani nenapadlo že se dělájí větší velikosti,jinak malej se už posadí,tak je to lepší a dneska jsme mu nafoukli bazének a myslím že se mu to líbílo víc neš ve vaničce,tak že v pohodě.

    #891998
    s sarka13
    Účastník

    Ahoj,moc děkují všem za rady Šárka.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist