Laryngitida

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 1. (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #892066
    Anonym
    Neaktivní

    Ahoj mamky,

    chci se zeptat zda někdo z vás nemá zkušenosti s Laringitidou. Naše dcerka (teď jí budou 2r) má z ničeho nic hrozný kašel, u dr. jsme byly a ta nám řekla že má laringitidu, dostali sme čípky s tím že je mám dát jen dnes a pak už ne a kdyby něco vyrazit do Motola. Ale nikdo mi neřekl jestli se dá tomu kašli nějak zabránit nebo ho doma nějak léčit aniž bych musela oblíkat dítě a v noci s ním jet do nemocnice, obzlášť teď když jsem podruhé těhotná.
    Díky

    #892067
    r rosarita@seznam.cz
    Registrovaný uživatel

    Ahoj,
    no můj syn má laringitidu a není to moc pěkné.V podstatě tomu kašli se zabránit nedá.Akorát co mě napadá,tak u syna jsem to chytla včas a dala mu studený zábal na krk a tusin a pomohlo to.Ale k doktorce jsem radši šli.Pokud se to ale nezachytí včas,tak se musí dát čípek a v létě k mrazáku nebo v zimě ven a volat sanitku.Možná to neřekli proto,že z 99% se musí jet do nemocnice.Takže přeji pevné nervy ať nemusíš v těhotenství jezdit do nemocnice a hlavně zdraví pro všechny.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 1. (z celkem 1)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist