maminko nechoď

  • Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel k Kacka.hla a poslední změna proběhla 13 let, 4 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 1. (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #892052
    Anonym
    Neaktivní

    Taky jste nuceny každy den opustit svoje miminko. Bohužel, osud mi dopřál tuto nepříjemnou zkušenost. Pojdtě si povídat popř. poradit nějakou svoji fintu.

    #892053
    k Kacka.hla
    Registrovaný uživatel

    Ahoj. Jsem na syna sama a bohužel má asi strach, že odejdu, takže ho mám pořád kolem sebe. Doslovně! Nemohu ani na záchod sama. Že by si hrál s hračkami, třeba když vařím? Ani omylem, musí být se mnou v kuchyni a kramařit nádobí. Od syna se hnu pryč tak 1 za půl roku. Zrovna včera. Moje mamka, kterou zbožňuje, ho hlídala, ale že by spal? Ani omylem. Jak ho dala do postýlky, tak řev. Takže na mě čekal do 21:30h u hraček. A já jsem ho jen dala do postýlky a spal jak dřevo. Od nového roku snad budu mít brigádu a moje mamka bude hlídat, tak jsem na syna zvědavá. Teď je mu 19M. Jinak se mi osvědčuje se vyplížit a aby ho hlídač zabavil hračkami a jak začne máma a hledat, tak stále zabavovat a říkat, že se vrátím.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 1. (z celkem 1)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist