PŘIVÝDĚLEK

  • Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel ellaa linn a poslední změna proběhla 1 rokem, 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #891658
    Anonym
    Neaktivní

    Ahojky, doporučuji fajn přivýdělek:) nejsou to horentní částky, ale jako příspěvek na pleny nebo příkrmy se hodí:) když se zaregistrujete na strankach http://www.hellomobile.cz tak vam budou chodit do mailu nebo na telefon zpravy. vy je jen prijmete a za to Vám budou naskakovat korunky, které Vám pak pošlou na účet nebo poštovní poukázkou:) nic nikomu nevnucujete, nepřeposíláte, nevyrábíte:) do registracniho formuláře chtějí číslo toho kdo Vás doporučil, tak uveďte 607918310. mějte se krásně

    #891659
    r Rencek
    Registrovaný uživatel

    chci se zeptat, zda ti už někdy ty peníze vyplatili. já už sem jednou byla zaregistrovaná na podobným webu, akorát to bylo o tom, že mi budou posílat ankety a já je budu vyplňovat..a až budu mít na účtě 300,- tak to pošlou..ale jakmile sem dosáhla cca. 250,- ankety přestaly chodit..pěkný podfukáři..

    #891660
    n Nelly-sek
    Registrovaný uživatel

    chtela bych se informovat ohledne stranky http://www.hellomobile.cz jestli v tom neni nejaky hacek, a jestli se ucet na teto strance da kdykoli zrusit.take jsem se chtela zeptat jestli jste s touto formou vydelku spokojena:-)dekuji za odpoved….ptam se proto,ze uz jsem na par takovych privydelku naletela.:)

    #891661
    m marketicka25
    Účastník

    Muzete prosim nekdo napsatzkusenosti s vydelkem na strankch http://www.hellomobile.cz .
    Rada bych se zaregistrovala,ale nejdrive bych rada vedela jake s vydelkem pres tuto stranku mate zkusenosti a zda se da regostrace zrusit pokdu jiz nebudu chtit spolupracovat.dekuji predem M.

    #1138344
    ellaa linn
    Účastník

    Příspěvek na tomto fóru je úžasný, příspěvek je pro mě velmi užitečný. Můžete strávit nějaký čas hraním her moto x3m

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist