Nenáročný výzkum budoucích maminek Brno – prosím o pomoc

  • Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 13 let.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #872475
    Anonym
    Neaktivní

    Ahojte budoucí maminky, snažím se ve svém okolí všemožně sehnat čerstvě těhotné kamarádky pro svůj dizertační výzkum, ale to víte, okruhy se tenčí. Tak to zkouším touto cestou.

    Jde o měření tlaku pod nohou při chůzi. Měření probíhá na kampusu v Bohunicích, tam uděláte 10x 5kroků tam a zpátky a je změřeno. Takže nic náročného (zatím mám změřeno cca 15 holek a nikdo si nestěžoval:) ). Měří se celkem 3x – do 12týdne těhotenství, potom tak 39, 40. týden (nebo i dřív) a potom, až se mi maminka po porodu přihlásí, že shodila ke své původní váze. A já ta 3 měření potom porovnávám a sleduju, co se s nohou v těhotenství a po porodu děje.

    Ještě moc nevím, jak tyto stránky fungují, jestli mé téma není nevhodné a nebude vyškrtnuto, každopádně prosím, jestli byste mi sem mohly dát vědět, pokud byste se mohly zúčastnit, nebo se poptat vhodných kandidátek ze svého okolí. Moc děkuji:)

    #872476
    Anonym
    Host

    Ahoj Kkacko,
    pěkné téma disertace, fandím ti! Škoda, že výzkum probíhá jen v Brně, to je pro mě trochu z ruky a ten 12. týden už bych taky nestihla. Každopádně držím pěsti a snad se Ti podaří někoho najít.

    #872477
    Anonym
    Host

    Díky za povzbuzení, Káji, no dívám se, že se občas někdo mrkne, o co vlastně jde, ale žádná odezva…Asi málo Brňaček a přitom jich po městě chodí s bříškem tolik 😀 A já si vždycky říkám, že je to další, která mi utekla. Asi budu muset zapracovat, abych se do výzkumu připojila taky:)

    #872478
    v ve1runka
    Registrovaný uživatel

    Ahoj Kačko…..tak 12.týden už asi nestihnu,protože jsem v 15.týdnu,ale jinak jsem ti k dispozici….vím,co je to dělat výzkum,tak ti fandím a držím pěsti :o) Klidně piš na mail veronika_dankova@post.cz:)

    #872479
    k kkacka
    Registrovaný uživatel

    Tak nevím, Veru, jestli ti ten můj mailík nedošel, no škoda, teď už to nestihnem asi určitě…

    Jinak bych ještě chtěla podotknout, že mám na měření ještě skoro 3 roky, takže nikdy není pozdě se mi přihlásit, třeba i jestli je teď už pozdě, tak třeba s dalším mimčem, nebo pokud víte o nějaké kamarádce… Moje prosba je zkrátka dlouhodobá a asi tu bude do budoucna strašit ve více diskuzích:)

    Ještě teda možná bude jednodušší domlouvat se přes mail: ktuska@centrum.cz

    #872480
    Anonym
    Host

    Ahoj kaci,
    musím říct že jsem z Brna, ale můj problém zatím je, že se o mimi teprv snažíme, možná už tenhle měsíc, kdo ví?:D takže kdyby se zadařilo, tak se určitě ozvu, a ráda pomůžu ju. Zatím ahoji:)

    #872481
    k kkacka
    Registrovaný uživatel

    Ahoj Anet,
    držím pěsti, aby se brzy objevily dvě čárky 🙂 Dík moc za ohlas a těším se, že se brzy potkáme:)
    K.

    #872482
    a AkinkaCZ
    Registrovaný uživatel

    Ahojky,
    drzim palce, taky jsem nakoukla, ale nejsem z Brna a ani tam nejezdime… takze bohuzel… ale at se dari ve vsem 🙂

    #872483
    Anonym
    Host

    Ahojky, jen si tímto příspěvkem zkouším své téma vyhodit z propadliště dějin – je stále aktuální. Jen pro upřesnění svého prvního příspěvku – první měření nemusí být do 12tt, jde spíš o to, abyste ještě neměly o moc kg navíc:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist