Porod v září?

  • Toto téma obsahuje celkem 1,783 odpovědí. Do diskuze (21 účastníků) se naposledy zapojil uživatel m markyma a poslední změna proběhla 12 let, 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 1,783)
  • Autor
    Příspěvky
  • #885445
    Anonym
    Neaktivní

    ahojky holky pojdte se přidat kdo máte podobný termín jak já 2.9.2011

    #885448
    Anonym
    Host

    Tak konečně je tu už založené září, to jsem ráda. Doufám, že se sem postupně přidají další. Já mám taky termín v září, ještě 100% ho nemám stanovený ale bude určitě o něco dýl, než máš ty Monýsku. :$

    #885449
    Anonym
    Host

    Ahoj holky, mě vychází termín porodu na 11. září, tak doufáme, že jestli to tak opravdu bude, nebude to tak smutný datum a zapomeneme na útok na dvojčata :o) Ale jak už to bývá, asi málokdy ty termíny vycházejí přesně :o) Takže se necháme překvapit, ale určitě to v září bude ať už dřív nebo pozdějc :o)

    #885450
    Anonym
    Host

    Verunka – tak jsme na tom stejně. Mě teď taky řekli, že 11.9. je předběžný termín. A hned jsem si taky vzpoměla na ten zvláštní den. Ale jak říkáš, termín to není 100% a mrňousek se může narodit o nějaký den, čí týden dřív a stejně tak i později..

    A už jste tu novinu někomu oznamovali? Rodině a tak?

    #885451
    f Verunka
    Registrovaný uživatel

    Myško takovouhle věc člověk nedokáže v rodině udržet, hlavně když se vídáte hodně často a teď všichni na tebe koukaj, jak celá záříš štěstím, takže takové té hodně blízké jsme to řekli. Ale zbytku jako tetičky, strejdové a kamarádům, tak to ještě ne. My půjdeme 1. března na OSCARA takže jestli to dopadne dobře, tak už to oznámíme všem. Je to i takový to kritický období za námi takže by to mohlo bejt už jen lepší a lepší a budem si miminka užívat 🙂
    A co ty?? Určitě jsi to nevydržela a někomu řekla, co? :o)

    #885452
    k kristule
    Registrovaný uživatel

    hoj všem, u nás předběžně máme termín na 10.,bohužel se to u nás už všude ví,což nejsem teda nadšená,páč jsem chtěla počkat až po kontrole v 12.týdnu,ale co už

    #885453
    Anonym
    Host

    Ahoj maminky, mám termín 17.9., zatím vše probíhá v pořádku a nevidím důvod proč se o to štěstí nepodělit třeba s celým světem. Dnes jsem byla na ultrazvuku a je to hotovej človíček, dokonce byla vidět ručička s pěti prstíčky, nožičky i oči, nos a vše ostatní bylo naprosto zřetelné… Screeningové vyšetření nás teprve čeká, ale nevidím důvod proč se kvůli tomu stresovat nebo něco zatajovat… Kdyby tam byl nějakej defekt, tak věřím, že příroda se toho zbaví již v počátku. Nejdůležitější je myslet pozitivně..

    #885454
    k kati1
    Registrovaný uživatel

    Ahoj já se tady hlásím jako naprostý nováček. Na kontrolu jdu až 23.2. a tam mi doktor asi poprvé určí termín porodu, ale podle kalkulačky na BW i mých propočtů (znám datum oplodnění) by to mělo být okolo 13.září. Momentálně mne trápí jedna věc, předevčírem jsem se vzbudila a najednou mne přepadl pocit, že nejsme MY ale jen já sama. Tak doufám, že nezapracoval šestý smysl, nikdy jsem jej zvlášť vyvinutý neměla. Chci se vás tedy zeptat, jestli vás taky nepřepadl podobný pocit? Nevím jak to vyjádřit, prostě se najednou cítím netěhotně. Fyziologicky je přitom vše v normě – nekrvácím, prsa bolej…. Snad jen zbytečně panikařím. Je to mé první těhu.

    #885455
    b bonduelle
    Registrovaný uživatel

    Ahojky, tak se k vám taky hlásím. Já mám zatím termín až 26.9., takže naše mimi je tu zatím nejmladší 😀 .
    Kristuš, ty jsi chodila k nám do snažilek, viď. To jsem ráda, že se zadařilo. Ale mohla jsi dát taky vědět 😀 .

    #885456
    Anonym
    Host

    Tak možná překvapím, ale nikomu jsem to ještě neřekla a to proto, že jsem asi v 6. a 7.týdnu prodělala neštovice. Už jsem byla v Praze na gennetu, ale výsledek budu mít až 7.3., kdy jedu na další vyšetření a budeme vědět, jestli je zatím vše v pořádku. A poté bychom to už oznámili rovnou všem. Musím ale říct, že to ví jediný člověk a to díky příteli, na kterým to jeho „skorobratr“ poznal nebo spíš to z něj vytáhl. Ale řekl, mu aby to nikomu neříkal, ani svoji manželce, tak doufám, že dodrží slovo. Taky jsem mu řekla, že je horší jak ženská a vykecá to-:) Tak netrpělivě čekáme na 7.3.:)

    #885457
    m Neliska
    Registrovaný uživatel

    Ahoj holky, tak já se k vám také přidávám, zdravím holčiny ze snažilek, já mám tedy dle mých výpočtů TP 1.10. takže jsem opravdu nejmladší, ale myslím, že s vámi budu mít hodně společného, a jeden týden tam, jeden tam. První kotrolu mám až 24.2., tak jsem samozřejmě opravdu zvědavá, jsem trochu vystrašená, protože jsem prodělala v září zamlklé těhotenství, tak uvidíme jak to dopadne teď, ale snažím se doufat, že dobře.
    A jak vám těhulky je?? je vám špatně, co chutě a tak??

    #885458
    Anonym
    Host

    Ahoj holky,

    dlouho jsem o tom premyslela, jestli se k vam pridat. Termim mam kolem 29.09. Bylo by to prvni miminko, ale uz jsem jednou tehotna byla a prisla jsem o to minuly rok v listopadu v 10. tydnu, takze jsem ted nevedela, jestli se mam o svoje stesti znovu podelit. Ale jelikoz jsem optimistka verim, ze to tentokrat klapne a budu rada, kdyz si tu s vami budu moci psat.

    Ja jsem to zatim rodine nerikala, ale kamosky uz to ze me vytahly. Jedna by mela rodit 13.7., druha 13.8. tak si delaly srandu, ze kdo bude na rade v zari, no a nejak to na me poznaly. Nepiju, zdrave papam, tak jim to bylo hoooodne napadny.

    Prvni UTZ jsem mela v sedmem tydnu, bylo vse ok. Uz bylo krasne videt srdicko. Doktor me ted dost hlida, dela testy kvuli hladine hormonu a tak a zatim vypada vse v poradku. Pristi UTZ me ceka pristi tyden, v tom kritickym 10. tydnu, ale hrozne se tesim, az sveho broucka uvidim.

    Kati, podle me to je normalni. Taky mam kolikrat pocit, jestli je to fakt doopravdy, ze cekam mimi. Ale myslim, ze to u tebe nemusi nic znamenat. Moc nad tim nepremyslej a ozvi se ve stredu co ti rekl doktor.

    Moc vas vsechny pozdravuju. Taky napiste kolik vam je a kolikate mimi cekate. Me je 27 a cekam prvni.

    Zatim pa
    Bara

    #885459
    b bonduelle
    Registrovaný uživatel

    Ahojky,
    tak u nás to ví jen moji rodiče, šéf a samozřejmě manžel. Jinak nikdo. Taky pořád doufám, že bude všechno v pořádku, protože jsem otěhotněla celkem nečekaně. Měla jsem jít na operaci, bez které doktoři říkali, že otěhotnění přirozeně asi vůbec nepůjde. No a den před nástupem do nemocnice jsem zjistila, že jsem těhotná.
    Jinak mě je 28 a čekáme naše první mimi, tak jsem ze všeho vyplašená.

    #885460
    Anonym
    Host

    Tak se nám to tu pomalu pěkně rozrůstá. Já čekala až taková skupina bude, tak máme kde poklábosit. My čekáme také první, takže odemě žádné zkušenosti nečekejte…

    Bonduelle: můžu se tě zeptat, jakým stylem jsi to oznámila zaměstnavateli, teda šéfovi? Pomalu nad tím začínám uvažovat, že po tom 7.3. (když bude vše v pořádku) bych to oznámila kolegyním a na vedení (ale tam to budu muset nejspíš poslat mailem, jelikož jsou na centrále v Praze a jedu tam max. 1 za měsíc).

    #885461
    m Neliska
    Registrovaný uživatel

    no u nás to ví jen moji a manželovi rodiče, sestra a kolegyňka v kanceláři, co ale odešla z práce minulý týden, minule jsem to řekla všem kamarádům ale naštěství v práci ne, ale teď to nechci ani těm kamarádům říkat a poslední kde to řeknu, bude v práci. Minule bylo pro mě strašně těžké, že to ty lidi věděli, že jsem o to přišla a nějak jsem dál s nima nikam nemohla chodit, chvíli to trvalo, vlastně do dnes je to trochu odtažitější, je lepší když to neví. No a vpráci opravdu nechci, aby na mě koukali, jak na nějakou chuděrku, v práci je dost agresivní prostředí, nikoli takové to přátelské, tak z tohoto důvodu.
    Barunko, tak je mi moc líto, že tě postihlo to co mě, já byla na začátku 10tt, teď jsem v dévátým a také mám obavy, je dobře, že si se sem přihlásila, budeme bojovat všechny společně 😀 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 1,783)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist