Únor 2013

  • Toto téma obsahuje celkem 37 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 37)
  • Autor
    Příspěvky
  • #844872
    Anonym
    Neaktivní

    Ahoj, čerstvě jsme to odhalili, podle kalkulačky mám termín 2. února, tak uvidíme, jestli to nakonec dodržíme 🙂 Přidejte se 🙂

    #844873
    Anonym
    Host

    ahoj, jmenuju se Betty a KONEČNĚ jsem otěhotněla!!!! vychází mi to na únor, tak jsem se přidala 🙂 já jsem si mimi přála hrozně dlouho, s přítelem jsme se snažili asi 3 roky. ty čekáš první dítě?

    #844874
    Anonym
    Host

    Ahojky, taky čekáme první mimčo, moc jsme si ho přáli, čekali jsme na něho přes rok a už jsem myslela že budeme muset začít kolotoč po doktorech:( a ono neeee:) termínek podle kalkulačky máme 12. února, tak jsem zvědavá jestli to bude pravda!! tak ať nám mimča pěkně rostou:D

    #844875
    Anonym
    Host

    ahoj Maruško! gratuluju! tak to je dobře, doktoři teda nejsou nic moc 🙂 my jsme naštěstí byli oba v pořádku, jen si dávalo trošku načas… 😀 odkud jsi? já jsem z Plzně, bydlíme v takovém malém bytečku, ale mimi se nám tam vejde. napiš něco o sobě 🙂

    #844876
    Anonym
    Host

    Ahojky budoucí maminky!
    Jmenuju se Lenka a čekáme druhé mimčo. Prvního máme kluka Bohouška a je mu 16. měsíců takže jsme si celkem s tím druhým pospíšili 😀 . Termín nám opět vychází na únor (Bohoušek je 19.2.2011). tak jsem zvědavá jestli se trefíme do stejného termínu.
    Tak hlavně hodně zrdaví a málo nevolností a hlavně klídek a pohodu

    #844877
    Anonym
    Host

    ahoj Leni, vítám Tě tu a gratuluju Ti. Těší se Bohoušek na sourozence? On to asi moc nevnímá, ještě, viď? také přeju málo nevolností a hlavně zdravíčko!

    #844878
    Anonym
    Host

    Bohoušek zatím nic nevnímá. To spíš možná až před porodem začne cítit, že se vše netočí jen kolem něj a pak až se to narodí.
    No jinak první těhptenství jsme měla v pohodě. Nic mi nebylo a zato toto si tedy náležitě užívám. Je mi špatně. Sice nezvracím,ale je mi těžko od žaludku, jsme unavená, podrážděná…. chjo no možná je to i tím, že na to víc myslím. S Bohouškem jsme chodila do poslendí chvíle do práce tak jsme na to asi tolika namyslela a nebo každé těhtenství je jiné.
    No snad bude líp. Takže holky piště dojmy…..

    #844879
    s StepulkaC
    Registrovaný uživatel

    Ahoj,

    jmenuji se Štěpánka a jsem tu dnes nová. Čekáme s manželem naše první miminko, které se nám povedlo hned po svatbě 🙂 . Vůbec jsme to tak brzy nečekali, ale jsme moc rádi.Termín porodu nám vyšel na 7.2. 🙂

    Přeji klidné těhotenství:)

    #844880
    Anonym
    Host

    Ahojyk budoucí maminky!
    Vítáme tě tu Štěpánko 😀 .
    Teda holky většina už máte termín a já ještě nemám ani knížku 🙂 . Ale i při prvním těhu jsme jí dotla později. Ale počítám, že budeme mít termín tak v půlce února. No uvidíme.
    A jak Vám je holky???? Mě nic moc. První těhotenství jsme ani nevěděla, že jsme těhotná a teď si to užívám. Není mi tedy blbě na zvracení,ale je mi pořád těžko od žaludku. Snad se to brzo zlepší.
    Tak pa pa a pište co je u vás nového. Já jdu na kontrolu 11.7. tak třeba bude už i knížka. Pa pa

    #844881
    s StepulkaC
    Registrovaný uživatel

    Taky Vás zdravím těhulky:) ,

    Děkuji za přivítání:)
    Příjde mi, že mi začínají nevolnosti pomalu ustupovat:) , Nejhůř mi bylo asi v osmém až devátém týdnu:S Jídlo do sebe musím cpát, protože nemám vůbec žádné chutě. Ale jinak si Těhotenství užívám:) . Manžel je velice pozorný 🙂 Na další vyšetření jdu 1.8. 🙂 už se moc těším …. třeba mi konečně i děťátko ukážou….

    Přeji ať Vám u Dr. řeknou jen dobré zprávy 🙂

    #844882
    Anonym
    Host

    Ahoj maminky,

    jsem tu též nová 🙂
    termín ještě také přesně nemám, podle kalkulačky to vychází zhruba kolem 10.2.2013.
    Tohle je mé první, snažili jsme se rok a půl.

    Přeji všem maminám klidný průběh těhu 🙂
    Hedvika

    #844883
    Anonym
    Host

    Ahoj Hedviko, vítám Tě tady a gratuluji. Já ještě také nemám knížku. Mně je strašně špatně. ráno pravidelně obsazuji koupelnu. Ale ten brouček za to stojí. Jak zvládáte ta horka, co byla? Přeji mnoho štěstí a hezkou dovolenou, pokud se na nějakou připravujete 🙂

    #844884
    Anonym
    Host

    ahoj 🙂 dneska jsem byla u doktorky a dostala jsem těhotenskou průkazku 🙂 Máme už doma malého raubíře- Kubíka (1,5 roku). Mé první těhotenství bylo bezproblémové, tak doufám, že se budu držet tradice 🙂 Já ta horka moc nevnímám, jsem takový tropický typ. Nechcete napsat něco o sobě? Já jsem z Prahy, bydlíme v typickém paneláku 🙂

    #844885
    Anonym
    Host

    Ahoj Elizabeto,

    děkuji za uvítání. Zítra jdu teprve na druhou prohlídku, tak jsem zvědavá,jestli už dostanu i průkazku… Špatně mi nebývá, občas mě to trochu natáhne, ale dá se to ustát 🙂
    ale čas od času mě bolí v podbříšku, tak doufám,že to nebude nic vážného…

    Ahoj Majo,
    já jsem z jižních Čech,z jedné „vesnice“ kousek od Českého Krumlova a bydlím též v typické bytovce

    jinak mi držte palec, ať vše zítra dobře dopadne…

    #844886
    Anonym
    Host

    Ahojky maminky!
    Vítám tady všechny nové. Májo mi jms en tom zhruba stejně. Mi máme taky doma už jednoho raubíře. Teď mu bude 1,5 roku v srpnu 😀 .
    No jinak já jsem od Žatce (z Velké Černoce) a bydlíme v baráčku. Máme pejska (labradora), kočku (ta je obyč) + teď dvě koťata k tomu, krůty a králíky a ješzě budemem mít slepice 😀 takže takový malý kolchozníci.
    Jinak nevolnosti mám taky. Nezvracím,ale je mi ěžko od žaludku. Mamina má doma ten domácí měřič tlaku tak když jsme byla u ní tak jsem si několikrát naměřila nízký tlak tak možná i z toho mi není moc dobře. Jinak jsem zjistila, že když jím průběžně malé dávky tak mi je líp. Asi čekáme nějakého jedlíka nebo co. Už mi narostlo i bříško a to jsem s Bohouškem neměla. Ve třetím měsíci jsem se vdávala a nebylo ještě nic vidět zato teď už se mi pěkně bříško kulatí. To bude potom rychta to schodit 😛 .
    Těhu knížku taky ještě nemám,ale budu jí mít 20.7. tak uvidíme i ty termíny.Ale podle měsíčků to vychází na 17.2. tak uvidíme.
    Tak přeji hezký den a málo nevolností a jen dobré zprávy od lékařů

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 37)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist