Fazolová polévka

Ingredience: fazole (blílá ledvina nebo mungo) zelenina – brambory, mrkev, celer, kedlubny, cuketa, rajčata, pórek, česnek sůl dýňový olej pečivo Popis přípravy: Použijeme fazole bíla ledvina nebo mungo. Pozor, bíla ledvina se musí opravdu vařit. Nelze je konzumovat syrové. Příprava: hrst fazolí, zelenina (brambory, mrkev, celer, kedlubny, cuketa, rajčata, pórek, česnek…) Fazole (předem namočené na […]

Ingredience:

fazole (blílá ledvina nebo mungo)
zelenina – brambory, mrkev, celer, kedlubny, cuketa, rajčata, pórek, česnek
sůl
dýňový olej
pečivo

Popis přípravy:

Použijeme fazole bíla ledvina nebo mungo. Pozor, bíla ledvina se musí opravdu vařit. Nelze je konzumovat syrové.
Příprava: hrst fazolí, zelenina (brambory, mrkev, celer, kedlubny, cuketa, rajčata, pórek, česnek…)
Fazole (předem namočené na cca 5 hodin) uvaříme ne úplně na měkko spolu s kořením a solí. Poté přidáme nakrájenou zeleninu a vaříme dalších cca 15 minut.Poté celou směs rozmixujeme ručním mixérem, dáme zpět do hrnce k přihřátí a přidáme lžíci dýňového oleje.
Pro zpestření chuti můžeme přidat osmažené krutony či jiné pečivo.

Bio recept

Zdroj: www.jimebio.cz

Více o tématu: receptzelenina

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist