Festival Puntanela, 26. 5. – 3. 6.2012

Zveme vás na 8 dnů zábavy, radosti a hry! Festival Puntanela to jsou desítky hracích stanovišť pro holky a kluky. Výtvarné workshopy, sportovní soutěže, zábavné hry i elektronické herní konzole a RC modely. Hrajeme si s dětmi na velkém veřejném prostoru pod střechou nákupního centra celých 8 dní.

OC Europark Praha Štěrboholy 10.00 – 18.00 hod po celou dobu Festivalu

NC Géčko Liberec 10.00 – 18.00 hod. (ve všední dny 13.00 – 18.00 hod.)

Vstup i prvotřídní zábava je samozřejmě ZDARMA.

Kromě zážitků, bohaté inspirace a radosti si děti odnesou i mnoho drobných dárečků. O víkendech malování na obličej, focení s rekvizitami i s maskoty zdarma a doprovodný zábavný program.

Dva dny na Festivale Puntanela je vyhrazeno pro maminky s miminky a dětmi do 3 let. Ty se mohou seznámit s novými trendy v oblasti kočárků, autosedaček a dalšího kojeneckého sortimentu. Hity a vychytávky pro letošní léto, tipy na prožití pohodlné dovolené s dětmi. Dále vás čekají ochutnávky Hamé i herní koutek pro nejmenší.

V Praze (28. a 29. 5) čeká na maminky předsedkyně Aliance kojeneckého plavání ČR, PaedDr. Jana Hochová, která poradí v oblasti plavání, psychomotorického vývoje i baby masáží.

V Liberci (30. a 31. 5.) čeká na maminky Denisa Báčová, instruktorka Baby Fitness, která poradí maminkám jak se dostat po porodu do formy, s názornými ukázkami v 10ti minutových vstupech každou celou hodinu. A dále ukáže názorně několik jednoduchých cviků pro domácí cvičení.

21.5.2012 3:45 | autor: Komerční prezentace

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist