Kukuřičná kaše s broskví

Ingredience: 20 g kukuřičných vloček 1 zralá broskev 1 vrchovatá ČL másla (8 g) Popis přípravy: 1. Kukuřičné vločky smícháme v kastrůlku se 125 ml vody. Na mírném ohni přivedeme k varu. Za stálého míchání vaříme 1–2 min. Sundáme z ohně. 2. Broskev omyjeme, pečlivě otřeme, odstraníme pecku. Nakrájíme na kousky a přidáme ke kaši. Přidáme máslo a rozmixujeme ponorným […]

Ingredience:

20 g kukuřičných vloček
1 zralá broskev
1 vrchovatá ČL másla (8 g)

Popis přípravy:

1. Kukuřičné vločky smícháme v kastrůlku se 125 ml vody. Na mírném ohni přivedeme k varu. Za stálého míchání vaříme 1–2 min. Sundáme z ohně.
2. Broskev omyjeme, pečlivě otřeme, odstraníme pecku. Nakrájíme na kousky a přidáme ke kaši. Přidáme máslo a rozmixujeme ponorným mixérem.

Obměna: Místo kukuřičných můžete použít i rýžové, ovesné nebo jahelné vločky. Místo broskve mango, kaki nebo banán.
Pozitivní účinky: Kukuřice i broskev obsahují hodně beta karotenu.

od 6. měsíce | bezlepková
cca 150 kcal
3 g bílkovin * 4 g tuku * 26 g sacharidů

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist