Květákový mozeček

Ingredience: 1 cibule dýňový olej 1 květák pepř sůl červená paprika kari 3 lžíce kukuřičné mouky brambory Popis přípravy: Středně velkou cibuli osmažíme zlehka na dýňovém oleji. Jeden menší květák celý rozebereme na růžičky a vložíme do vody spolu s pepřem, solí, červenou paprikou a kari a vaříme do změknutí. Ve fázi, kdy se již květák vznáší ve vodě, […]

Ingredience:

1 cibule
dýňový olej
1 květák
pepř
sůl
červená paprika
kari
3 lžíce kukuřičné mouky
brambory

Popis přípravy:

Středně velkou cibuli osmažíme zlehka na dýňovém oleji. Jeden menší květák celý rozebereme na růžičky a vložíme do vody spolu s pepřem, solí, červenou paprikou a kari a vaříme do změknutí. Ve fázi, kdy se již květák vznáší ve vodě, přidáme hrubou kukuřičnou mouku – cca 3 lžíce. Vaříme za mírné teploty další 4 minuty. Pro hustější verzi mozečku můžeme rozmixovat brambory. Přeji dobrou chuť!

Bio recept

Zdroj: www.jimebio.cz

Více o tématu: recept

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist