Lahůdkové brambory s tvarohem a fetou

Ingredience: SUROVINY PRO 10 DĚTSKÝCH PORCÍ 2 kg brambor 1 snítka rozmarýnu sůl * pepř 4 PL olivového oleje 400 g tvarohu 100 ml mléka 100 g fety Popis přípravy: 1. Troubu předehřejeme na 200°. Brambory omyjeme, okartáčujeme a podélně rozčtvrtíme. Odrhneme jehličky rozmarýnu. Brambory promícháme v míse s olejem, rozmarýnem a 1 ČL soli. Dáme na plech vyložený pečicím papírem. […]

Ingredience:

SUROVINY PRO 10 DĚTSKÝCH PORCÍ
2 kg brambor
1 snítka rozmarýnu
sůl * pepř
4 PL olivového oleje
400 g tvarohu
100 ml mléka
100 g fety

Popis přípravy:

1. Troubu předehřejeme na 200°. Brambory omyjeme, okartáčujeme a podélně rozčtvrtíme. Odrhneme jehličky rozmarýnu. Brambory promícháme v míse s olejem, rozmarýnem a 1 ČL soli. Dáme na plech vyložený pečicím papírem.
2. Brambory pečeme v troubě 20–25 min. (střední lišta, horkovzdušná 180°). Tvaroh rozmixujeme s fetou a solí a opepříme.
3. Před servírováním dáme brambory ještě krátce do trouby.

dá se jíst rukama | vegetariánské
10 min. + 20–25 min. pečení
1 porce asi 245 kcal
11 g bílkovin * 8 g tuku * 31 g sacharidů

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist