Mám 4 měsíční dceru,která asi jeden měsíc usíná…

Mám 4 měsíční dceru,která asi jeden měsíc usíná bez problémů v 18.00.hodin.Po koupání a flašce mléka BEBA.Jí 2x za noc cca 22-23.00.hodin,do té doby se vzbudí asi 2x,dáváme dudlík.Další krmení je cca ve 3.hodiny ráno.Od půlnoci se budí stále asi po každé ½ hodině,dáváme dudlík a po jídle po 3.hodině,nemůže usnout vůbec.Držíme dudlík,hladíme,pak usne a budí se každou chvíli,až do 6.hodiny vstávání.Dudlík stále vyplivává,pořád jí ho dáváme,usne na chvilku a jak jí vypadne je vzhůru a bez něj neusne,hodně se mrská a je neklidná.Přes den spí jen v kočárku,doma nemůže usnout,je mrzutá a chce spát.V kočárku spí od 8. do 11.hodin a pak od 12. do 14.hodin.Zkoušela jsem,že spala jenom ráno v kočárku a pak už do večera doma vůbec,noc byla stejná.Posunutí večerního spaní na 19.00. bylo také stejné.Prosím poraďte mi,pokud to bude možné.

Odpověď

Každá rada drahá ale žádná stoprocentně účinná. Doporučuji návod na zpravidelnění rytmu spánku, krmení a bdění od paní Konečné, matky tří krásných dětí, v knize Čekáme děťátko.Rozhodně by nebylo dobré drncat s ní v kočárku i doma , tzv. přes práh, jak se to někdy dělá.Prodlužujte interval,než k ní protože se vzbudila ,přijdete snažte se nebrat jí hned z postýlky do náruče.jenže to se snadno říká a píše.Nakonec když to vyřešíte, tím, že bude spát s vámi, také se nic neděje, má na to ve svém věku nárok.

28.8.2012 5:46

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist