Otočený koláč

Ingredience: jablka cukr máslo listkové těsto Popis přípravy: Na pánvičce na plotně rozehřejeme máslo a přidáme cukru podle vlastní chuti. Cukr necháme lehce zkaramelizovat a poté poskládáme po celé ploše pánvičky plátky jablek očištěných od jader a slupky. Jakmile se jablka natáhnou chutí cukru, překryjeme celou pánvičku plátem lístkového těsta rozváleného na výšku cca 3 mm. Takto připravený koláč […]

Ingredience:

jablka
cukr
máslo
listkové těsto

Popis přípravy:

Na pánvičce na plotně rozehřejeme máslo a přidáme cukru podle vlastní chuti. Cukr necháme lehce zkaramelizovat a poté poskládáme po celé ploše pánvičky plátky jablek očištěných od jader a slupky. Jakmile se jablka natáhnou chutí cukru, překryjeme celou pánvičku plátem lístkového těsta rozváleného na výšku cca 3 mm. Takto připravený koláč vložíme do trouby předem vyhřáté a pečeme dozlatova zabarveného těsta. Pánvičku vyndáme z trouby a překlopíme na talíř (stejně jako např. bábovku). Koláč poté rozkrájíme na trojhránky a pro zjemnění chuti je možné ozdobit šlehačkou.

Bio recept
Zdroj: www.jimebio.cz

Více informací: www.jimebio.cz/index.php?section=spotrebitel&page=soutez

Více o tématu: recept

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist