Pangasius s čerstvým zázvorem

Ingredience:

1 kg pangasius dolnooký - 4 filety
1 kořen čerstvého zázvoru
sůl
pepř
kmín
olej

Popis přípravy:

Filety ryby osušíme, vetřeme sůl, pepř a potřeme slabou vrstvou čerstvého jemně strouhaného zázvoru. Necháme cca 30 minut odležet a poté vkládáme do vrstvy rozpáleného oleje a to směs 50/50 olivový/slunečnicový.Opékáme do zlata a jako příloha opékané bramborové penízky.

Poznámka: Čerstvý strouhaný zázvor udělá s rybou neskutečný chuťový zážitek.

Zdroj: www.jimebio.cz

8. 10. 2009 |
Redakce Babywebu
Komentáře k článku
Počet komentářů: 0
Komentáře mohou vkládat pouze registrované a přihlášené uživatelky. Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Naposledy navštívené