Smetanový hrnec

Ingredience: SUROVINY PRO 1 DOSPĚLOU A 1 DĚTSKOU PORCI 300 g květáku 300 g brambor 300 ml zeleninového vývaru 4 PL paprikového tvarohového sýra sůl * pepř mletá paprika Popis přípravy: 1. Květák omyjeme a rozdělíme na růžičky. Košťál nakrájíme na kostičky. Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. 2. Zeleninový vývar přivedeme k varu, přidáme brambory a květák. Pod pokličkou […]

Ingredience:

SUROVINY PRO 1 DOSPĚLOU A 1 DĚTSKOU PORCI
300 g květáku
300 g brambor
300 ml zeleninového vývaru
4 PL paprikového tvarohového sýra
sůl * pepř
mletá paprika

Popis přípravy:

1. Květák omyjeme a rozdělíme na růžičky. Košťál nakrájíme na kostičky. Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
2. Zeleninový vývar přivedeme k varu, přidáme brambory a květák. Pod pokličkou vaříme 10–15 min.
3. Vmícháme sýr, osolíme a opepříme. Rozdělíme na dva talíře a posypeme mletou paprikou.

Obměna Chutné i s brokolicí místo květáku.

Pozitivní účinky Květák a brambory působí proti překyselení a zdravě zasytí.

jemný | vegetariánský
celkem asi 450 kcal
18 g bílkovin * 21 g tuku * 46 g sacharidů

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist