Zdravá svíčková

Ingredience:

350 g mražené zeleniny na svíčkovou
45 g sojových kostek
200 g těstovin
2 cibule
3 bobkové listy
mleté černé koření
mletá červená paprika
sójová omáčka
hořčice
mletý muškátový ořech
sůl
olej

Popis přípravy:

Sojové kostky namočíme, přidáme k nim sojovou omáčku. Změklé kostky opražíme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli, 3 kávové lžičky hořčice, mleté černé koření a mletou červenou papriku. Zeleninu na svíčkovou podusíme vedle v kastrolku na cibulce s bobkovým listem, černým kořením a později podlejeme vodou. Asi za 20 minut bude zelenina měkká, takže ji můžete rozmixovat, podle potřeby dolít vodou, přidat muškátový oříšek, osolit a nechat přejít varem. Hotovou omáčku podáváme se sojovými kostkami. Jako přílohu uvaříme těstoviny nebo můžete připravit třeba špaldový knedlík.

Zdroj: www.jimebio.cz

8. 10. 2009 |
Redakce Babywebu
Komentáře k článku
Počet komentářů: 0
Komentáře mohou vkládat pouze registrované a přihlášené uživatelky. Zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Naposledy navštívené