Ahoj

27.11.2012 (15:22) #880256 AnonymHost Bondi, já jsem stejně jako Lenka snažím přizpůsobit naše jídlo Maxovi, aby ho mohl, nám nevadí, když je to „dietnější“. Když vařím brambory, tak vodu solím stejně jako pro nás, ale já to se solí celkově nepřeháním. Abych byla upřímná, tak bych tchýni postavila před hotovou věc – bude se vařit […]

#880256
Anonym
Host

Bondi, já jsem stejně jako Lenka snažím přizpůsobit naše jídlo Maxovi, aby ho mohl, nám nevadí, když je to „dietnější“. Když vařím brambory, tak vodu solím stejně jako pro nás, ale já to se solí celkově nepřeháním. Abych byla upřímná, tak bych tchýni postavila před hotovou věc – bude se vařit tak, aby to mohl Vojta a ona ať si to potom dokoření a nebo bych před koncem odebrala jeho porci a ještě jí tam přihodila kýbl soli, když to potřebuje. Ale takhle by ses z toho vaření zbláznila. Moje tchýně také hodně solí, když je tu u nás, tak ví, že si to musí přisolit, ale nikdy k tomu řeči neměla (a to jsem při její poslední návštěvě vařila jen pro nás dvě, Maxík byl ještě kojený).

Misho, já bych zatím Maxovi guláš nedávala ne kvůli koření, ale že by to mohlo být pro něj těžké do žaludku. Přijde mi, že má fajnovější bříško (francouzské, zvyklé na jemnější jídlo, tj. ne smetanové omáčky a jiná těžší jídla).

Leni, jak jsem začala dělat Maxovi k masu a bramborám/rýži ještě zeleninu, aby měl dobrou skladbu jídla, tak jsem jí začala jíst víc i já (nebudu to dělat nadvakrát) a moc mi to chutná (např. podušené fazolkové lusky, směs mražené zeleniny nebo podušená zelenina jako na lečo).

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist