Ahoj

24.11.2012 (13:18) #880241 AnonymHost Ahojky,kaštany jsem nikdy neměla. To bych měla ozkusit. Popis od Máni způsobil, že mám na ty dobroty fakt chut, včetně bábovky 🙂Chlebík pro malou mažu máslem a vybírám v krámu z těch kvalitnějších (bohužel i nehorázně drahých). Malá už měla i ramu, ale jen ode mě ukousnuto, když žebrá. Jinak vaření […]

#880241
Anonym
Host

Ahojky,
kaštany jsem nikdy neměla. To bych měla ozkusit. Popis od Máni způsobil, že mám na ty dobroty fakt chut, včetně bábovky 🙂
Chlebík pro malou mažu máslem a vybírám v krámu z těch kvalitnějších (bohužel i nehorázně drahých). Malá už měla i ramu, ale jen ode mě ukousnuto, když žebrá.
Jinak vaření na másle opravdu dodá tu dobrou chut. U některých věcí volím spíš olivový olej, záleží, jak mi přijde, že se víc hodí k chuti jídla. Při sledování pořadů o vaření jsem našla dobrou radu 🙂 … když dělám něco na másle, tak aby se nepřepálilo, je dobré přidat trošičku olivového oleje. Chut to nezkazí a máslo se opravdu nepřepaluje.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist