No já právě asi máslo nějak extra kvalitní nekupuji, jsme prostě zvyklá na AB máslo a teď máme nejčastěji od MADETA jihočeské máslo, proto mě právě napadla rama máslová která má i ty omega mastné kyseliny, nebo perlička nebo flora, mě tyhle věci nechutnají, jsem zvyklá snídat marmeládu či med a prostě tam cítím jinou chut. Jinak normální máslo právě zrovna 2x zdravé prý není…, jinak o vaření na másle, já to moc nedělám, spíš jen zeleninu a právě spíš na to vaření používám ramu máslovou. Včera jsme právě někde narazila na článek an čem je dobré smažit a s čím vařit apod. ale podrobně jsem si to do hlavy neukládala. Já dělala k obídku gulášovou polévku poobědvali sjem jí všichni, byla s masíkem a bramborem a Seb k tomu přikusoval krajíček chleba, na zítra jsem udělal zapečené brambory s krůtím masem a zeleninou tak uvidíme jaké to bude. Jo seb miluje kurky od pizzi 🙂
Mano vaše noc tedy msuela být :-).
Leni kaštany prodávají všude, kolo je sice za 99kč, ale na chut stačí cca 20 kaštanů a já je zbožnuji, hodně je mívají na trhách, ale to si zaplatíš a blbý je když je zkažený. Na polévku dnes nedošlo, dodělala sjem smetanu, musím zítra koupit, pokud je dřív nesním… ale cca za měsíc budou za hodně malé korunky…