Kaštany mají dost specifickou chuť, tak se připrav, že to nemusí být úplně typická chuť. Já přidávám kaštanovou mouku do pečení a i poměr 1:4 způsobí, že bábovka chutná trochu po perníku. Je to vynikající, ale podle vůně mouky by člověk čekal něco jiného. Také tu prodávají kaštanový krém, to je něco jako Nutella, maže se to na chleba, nebo kaštanovou pěnu, to je něco jako nadýchaný pribiňáček, oboje je to příšerně sladké, ale také moooc dobré. Na Korsice jsem měla kaštanové pivo, moc dobrá věc, tak pak napiš, jak se polévka povedla.
Ke snídani zatím dávám pořád jen mléko, ale až začneme, tak bych dávala klasické máslo, myslím, že pro děti nejsou tyhle máslové náhražky vhodné. Ale je to jen můj názor, nevím, co na to říkají pediatři. Pokud jsi myslela máslo i na jídla pro dospělé, tak na namazání na chleba používám něco jako Ramu, je to snadné na roztírání, ale na vaření zásadně máslo, dělám na něm vaječnou omeletu, dělám na něm kuřecí prsa nebo ho přihazuji k dušené zelenině. Máslo dělá chuť, kterou nic nenahradí.