Ahoj

15.11.2012 (19:55) #880186 AnonymHost Já právě ještě knedlík nedávala, domácí nedělám, ale možná kvůli sebovi alespoň houskový udělám :-). Jo zelené fazolky také dávám k jídlu do rizota nebo k tunákovi a těstovinám kde je další zelenina, mělaj sm právě na mysli ty úžasné bílé a červené, kamarádka právě už dává a prý v pohodě, […]

#880186
Anonym
Host

Já právě ještě knedlík nedávala, domácí nedělám, ale možná kvůli sebovi alespoň houskový udělám :-). Jo zelené fazolky také dávám k jídlu do rizota nebo k tunákovi a těstovinám kde je další zelenina, mělaj sm právě na mysli ty úžasné bílé a červené, kamarádka právě už dává a prý v pohodě, já je mám také ráda, když dělám chilli con carne a chci právě dělat fazolovou polévku kde jsou jak bílé tak červené, tak to vyzkouším. navíc miluju mexickou kuchyni, už se těším, až budeme moc se sebem chodit do restaurace a dávat si tam tyto dobrůtky, hrozně mi to chodí, ale ani v jedné kam chodíme to není pro děti a on by tam nevydržel sedět pořádně. Segedín chci vyzkoušet, ještě jsme ho nikdy nedělala a mám ho hrozně ráda.
Jinak Bondíku v klidu, já v sebově věku běhala prý po dvorku a v ruce měla párek, jedla roštěnou a prostě vše… jen v dnešní době se to více řeší to zdravější krmení, ale nechci to zase moc přehánět pak dostane ve školce nebo ve škole UHO a bude na to koukat jak jelito protože to nezná…
Spíš hlídám maso, vepřové skoro nedávám, ale docela dělám hovězí a to by také nemělo převažovat ale co pořád s krůtou a kuřetem 🙂

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist