Ahoj

31.10.2012 (15:28) #879701 AnonymHost Bondi, u nás je to jen cca 3x denně, hodně řídké. Dnes stále nic, pouze hromada prdíků. Ale Eli na to moc netrpěla, jen naposled u těch dvojek, kdy jsme to měli podobně asi týden a pak to přešlo….. Ostatní zoubky „jen“ bolely a blbě se spalo.Ale vím, že u sousedů […]

#879701
Anonym
Host

Bondi, u nás je to jen cca 3x denně, hodně řídké. Dnes stále nic, pouze hromada prdíků. Ale Eli na to moc netrpěla, jen naposled u těch dvojek, kdy jsme to měli podobně asi týden a pak to přešlo….. Ostatní zoubky „jen“ bolely a blbě se spalo.
Ale vím, že u sousedů měli s dcerkou něco jako má Vojta, pořád přebalovali, protože pořád bylo něco v plínce.

Máni lososa jsem dělala na trošce másla, pak podlila vodou a „dotáhla“ pod pokličkou. Ke konci jsem to zakápla štávou z citronu. Fakt moc dobrý :). Jinak jiná úprava masa u nás proběhla o víkendu – byl dietní řízeček :). Klasický kuřecí obalovaný řízek, ale smažený téměř na sucho. Ale většinou dělám masíko, že ho osmahnu na trošce másla či ovliv. oleje a dodám trochu vody a nechám do měkka nebo jen vařené.
Koření ano, vlastně stejné. Bylinek se nebojím, trochu jsem se bála sladké papriky u kuřete na paprice, tak jsem dávala hodně málo, příště zkusím víc. Už taky dávám i pár zrnek soli.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist