Bondi, u nás je to jen cca 3x denně, hodně řídké. Dnes stále nic, pouze hromada prdíků. Ale Eli na to moc netrpěla, jen naposled u těch dvojek, kdy jsme to měli podobně asi týden a pak to přešlo….. Ostatní zoubky „jen“ bolely a blbě se spalo.
Ale vím, že u sousedů měli s dcerkou něco jako má Vojta, pořád přebalovali, protože pořád bylo něco v plínce.
Máni lososa jsem dělala na trošce másla, pak podlila vodou a „dotáhla“ pod pokličkou. Ke konci jsem to zakápla štávou z citronu. Fakt moc dobrý :). Jinak jiná úprava masa u nás proběhla o víkendu – byl dietní řízeček :). Klasický kuřecí obalovaný řízek, ale smažený téměř na sucho. Ale většinou dělám masíko, že ho osmahnu na trošce másla či ovliv. oleje a dodám trochu vody a nechám do měkka nebo jen vařené.
Koření ano, vlastně stejné. Bylinek se nebojím, trochu jsem se bála sladké papriky u kuřete na paprice, tak jsem dávala hodně málo, příště zkusím víc. Už taky dávám i pár zrnek soli.