Ahoj Marto,
tak uz jsi v Klubu tehulek sluzebne nejstarsi tehulka 🙂 Fakt to vsechno utika, pamatuju si, jak jsi tam prisla a ja jsem si rikala „ted je tam ta nova“ 🙂
Dekuju za reakci ohledne zutosedacky, snad se to nejak vyvrbi a my Tobyho vmacnem do vajicka dokud mu nebude devet mesicu. Jen dva mesice a kousek a mame to!
A ted k chrestu 🙂 . Memu oblibenemu!! Bily chrest je v Belgii hrozne oblibeny a pripravuje se na spoustu zpusobu. Chrest po vlamsku je prave bily chrest na masle s varenym vajickem (pokrajenym najemno) a petrzelkou…proto jsem tuto varinatu v detskem provedeni nabidla Tobymu. Ja vsechno jidlo pripravuji, jeden z darku od kamaradu byl totiz Babycook od Beaby. vse tedy na pare pripravim a pak rozmixuji. Takze jen nakrajim bily hcret na mensi kousky, hodim do toho bramboru, vse povarim na pare. Kdyz je uvareno, prihodim k tomu varene vajicko, cerstvou petrzelku, trosku masla nebo oleje a rozmixuji. Je fakt, ze je to vyborny a i ja sama bych to hned snedla. Chrest ma totiz tak vyraznou chut, ze nejaka sul atd neni absolutne vubec potreba a ani to v tomto pripade neni na skodu. Jen potom to curani 🙂 . Po bilem chrest ma totiz moc (na konci nad c ma byt hacek!!!) takovou specifickou vuni, takze plenka je trosku citit! Kazdy vi, ze jedl chrest 🙂
Mej se krasne!