Tyjo Misho, já včera odpo po „ne/svačině“ při patlání cukroví úplně porušila svoje vlastní zásady a dávala jsem ochutnat, aby aspon něco snědla. Bohužel vždy jen olízla nebo udrobila kousek něčeho, nahodila úsměv a nenene. Zkoušela jsem do toho protlačit kus banánu, tak na ten se vyprdla úplně. Ted ji jdu vzbudit (obě jsme doháněly noc) a zkusit do ní dostat polévku. Pak jdeme ven, je tu na vánočním trhu nějaká akce se zpíváním koled, tak by se jí mohlo líbit. Ve středu bych tu chtěla jít s malou cvičit, ale nevím, je taková rychle unavená. Aby nebyla, když blbě jí a spí.
Vidíš, jaká jsi kuchařka. Brknedlík není žádná sranda :). Moje rady kdyžtak na příště, tak do té vody, ve které se vaří dát lžíci hrubé mouky a když se to vyndá, tak hned nekrájet, ale nechat trochu vychladnout. Oni jakoby ztuhnou a nerozpadají se při krájení. Já používám totiž hodně brambor a málo mouky/krupice, aby byly lehké, tak pak je to trochu ošidné kvůli rozpadání. Solamyl dávám dovnitř těsta…